Full guide: hvordan bruke en fleshlight

Det finnes ulike tips rundt omkring på internett når det kommer til sexleketøy, og fleshlight er ikke noe uberørt område. De aller fleste gutter som ønsker en så autentisk opplevelse som mulig vil strekke seg langt for å få det til…

En populær oppvarming blant mange gutter er å legge fleshlighten i en vask med varmt vann. Dette er ikke et tips som alltid anbefales da man kan stå i fare for å «kaste bort» mye varmt vann og i tillegg slite med å gjøre det skikkelig varmt.

I stedet anbefales denne alternative oppvarmingsmetoden før du skyver deg inn i en fleshlight :

Fyll en XL -sized fast-food drikkekopp omtrent 75 % av den måten med varmt vann og legg deretter fleshlighten i vannet. På den måten vil du ikke overdrive med antall dråper varmt vann og leketøyet vil få en mye fastere og varmere temperatur som vil holde mye lengre.

Et par andre ting å merke seg :

– Mikrobølgeovn ( eller de fleste måter direkte oppvarming ) vil skade fleshlighten . Det er på ingen måte anbefalt å legge fleshlighten noe annet sted enn i varmt vann for å få ønsket temperatur!

– Det er absolutt mulig at enkelte deler av fleshlighten begynner å smelte, noe som er veldig lite heldig…du skal derfor passe på å verken bruke alt for varmt vann eller noen andre hjelpemidler som kan ødelegge leketøyet!

Anbefalt fleshlight

Vi anbefaler en fleshlightsom både er billig og god.Mega Head Master Vagina er en fleshlight som er gjennomsiktig og som har deilige riller inne i selve leketøyet.

Min kjæreste fikk en sånn en til bursdagen sin og det er vel unødvendig å si at han koser seg gløgg ihjel nå som jeg ofte er borte på ferie… 🙂

Mega head master vagina. Foto: Kondomeriet.no

Legg igjen en kommentar