Anmeldelse: Ding Dong Dildo fra Kondomeriet

Produktet er dessverre utgått.

Men her har du en god kjøpsguide som viser hvilke dildoer du bør kjøpe inn:

Dildoen fra Kondomeriet du bør ha!

Jeg har aldri eid en dildo før, men skjønte at i og med at jeg fylte 19 år, så var det på tide å skaffe seg en. I og med at jeg har hatt mange seksuelle opplevelser med diverse gutter, så tenkte jeg at det nå skulle være deilig å prøve sexleketøy for første gang.

Svært mange skaffer seg jo en vibrator som sitt første sexleketøy, men jeg har alltid vært veldig nysgjerrig på dildoer.

Jeg har sett mange andre menneskers anmeldelser av dildoer og at de sier fantastiske ting om dem, og med det tenkte jeg at jeg kan nyte det som et supplement til et ellers ganske godt sexliv. Jeg liker mye av normal sex, jeg liker penetrasjon og jeg liker vibrasjon, så hvorfor skulle jeg ikke like en god dildo?

Ding Dong Dildo

Jeg gikk til innkjøp av Ding Ding dildo, og hadde egentlig store forventninger. I tillegg til at den ser ut som en helt vanlig penis, så hadde jeg hørt fra venninner at dette var den beste dildoen på markedet. Jeg tok sjansen.

Først av alt må det sies at jeg har ingen anelse om hvordan jeg har overlevd rent seksuelt tidligere da dette var min første dildoopplevelse – og den var fantastisk.

Dildoen er «Ultra Realistisk» og det føles også slik når du har den inni deg. Da jeg først fikk denne dildoen tilsendt (i en standard plastikkpakke som igjen var pakket inn i en anonym grå boks) føltes den veldig kald og hard ut.

Men etter å ha tilført glidemiddel og kost meg med meg selv en god stund, så tenkte jeg umiddelbart at dette var noe av det beste materiale som det går an å stikke inn i vagina.

Herregud for en opplevelse!

Nå skal det sies at jeg ikke skal svartmale alle guttene jeg har hatt sex med, men denne dildoen er nok noe av det beste som finnes på markedet – og det sier jeg etter å bare ha erfaring med to forskjellige dildoer.

Anmeldelse:

– Godt materiale.
– Hyggelig pris (koster vel bare 170 kroner)
– Kjapp levering.
– Med glidemiddel er det nok noe av det deiligste du kan komme over. Dildoen anbefales på det varmeste.

Nå skal det også sies at man er nødt til å bruke vannbasert glidemiddel og IKKE silikonbasert glidemiddel.

Bilde:

Ding Dong dildo.

Vil også gi en ekstra takk til erotikkguiden som sponset meg med dildoen slik at jeg kunne skrive denne brukeranmeldelsen . Takk for det!

Legg igjen en kommentar