Anonyme måter å kjøpe sexleketøy på

Guide: Slik handler du sexleketøy anonymt!

Alle typer kvinner er på utkikk etter måter å kjøpe sexleketøy på helt 100 % anonymt. For noen er det deres første opplevelse med onani, mens andre liker å innarbeide sexleketøy i sine hverdagslige relasjoner. Sexleketøy har blitt tilgjengelig gjennom ulike nettsteder og uavhengige representanter, samt ved noen butikker og enda noen gavebutikker.

Det er noen alternativer for de som leter etter å kjøpe erotiske leker uten at noen andre finner ut av det.

Nå skal vi fortelle deg hvordan du kan kjøpe erotiske leker helt anonymt og effektivt.

sexleketøy på nett

Er det å kjøpe sexleketøy på nett 100 % anonymt?

Det store spørsmålet folk ofte stiller seg er:

«Vil noen vite det hvis jeg kjøper en liten dildo eller fleshlight på nett? Vil navnet mitt blit registrert noen steder?»

Selv har jeg jobbet med å selge sexleketøy på nett i tre år. Tidligere jobbet jeg nemlig for en nettbutikk i Danmark. Her er eventuelt de som får vite om navnet ditt når du kjøper sexleketøy:

  • De som jobber i nettbutikken. Det er tross alt sånn at navnelappen skal printes, settes på pakken og sendes til hjemmet ditt. I den prosessen er det minst èn (men ofte to) personer som får vite om navnet og addressen.*

  • Personene som jobber med dataanalyse i selskapet. Ofte er det sånn at nettbutikker er veldig opptatt av å kartlegge hvem kundene er og hvor de kommer fra. Dette kalles BI (Business Intelligence). Jeg vet med hånden på hjertet at flere av disse personene har tilgang til brukerdatabasen.

*= Det skjedde et par ganger at jeg så at noen av mine bekjente hadde kjøpt sexleketøy. Samtidig er ikke dette noe jeg tenkte særlig mye over. Og jeg hadde naturligvis taushetsplikt da jeg jobbet med å pakke erotiske leker.

vibrator kvinne

Liste: Nettbutikker hvor man kan kjøpe sexleketøy anonymt

Her er en liste over nettbutikker i Norge hvor man kan kjøpe erotiske leker anonymt:

#Nettbutikk
1Erotikknett.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

Delta på en erotisk fest

Flere selskaper i dag har uavhengige representanter som markedsfører sine sensuelle produkter. Passion Partene og Pure Romance er to av de mest kjente selskaper i USA. Forbrukere kan kjøpe sine produkter fra enten bedriften på nettet, gjennom en katalog eller ved å delta eller være vert for en fest. Partene gir en person mulighet til å se de tilgjengelige vibratorer og dildoer at de kan kjøpe samt høre fordelene ved produktet.

Det er ofte rabatter inkludert hvis forbrukere kjøper flere produkter. Dette kan omfatte glidemiddel, smøreoljer, parfyme og andre typer av sexleketøy.

Kjøp sexleketøy anonymt på nett

Nettbutikker tar over World Wide Web. I disse dager kan man kjøpe alt fra sko til husholdningsapparater til deres dagligvarer online. For å holde tritt med tiden har de erotiske nettbutikkene poppet opp med jevn stigning de siste årene, noe som gir et stort utvalg av gode erotiske nettbutikker som selger sexleketøy på det norske markedet.

Disse nettstedene er der forbrukerne vil finne andre leker som er rettet mot homoseksuelle relasjoner. Alle bestillinger sendes i umerket emballasje for å holde forbrukernes personvern på et høyt nivå. De aller fleste kjøp av erotiske varer blir gjort på nettet, noe som er ganske naturlig dersom man ser på hvor beskyttet man er for at andre skal vite hva man har kjøpt.

Kjøp via TV-shop eller på telefon

Mange katalogtjenester tilbyr også sexleketøy og erotiske varer, noe som også i likhet med nettbutikk vil være en 100 % anonym måte å kjøpe dildoer og vibratorer på. Har man blitt bedre kjent med hvordan systemet der fungerer, så vil man ikke tvile på at dette er en god måte å skaffe seg sexleketøyet anonymt på.

Dette var listen over anonyme måter å kjøpe sexleketøy på. Selvfølgelig kan du også sende avgårde kjæresten eller en venn for å kjøpe det for deg, men det skjønner jeg at også vil skape noe vanskeligheter med tanke på en tredjepart. Skal ingen få vite hva du har kjøpt, så blir du rett og slett nødt til å bruke en av ovennevnte metoder.

Bør man kjøpe sexleketøy fra utenlandske nettbutikker?

Absolutt ikke.

Da vil ikke kjøpet ditt være særlig anonymt. Det er nemlig slik at Tolletaten prøver å sjekke alle pakker som kommer inn til Norge. Om du skulle ha en dildo i pakken som blir sendt fra USA, så får «hele» Tolletaten vite det.

Kjøp alltid erotiske leker fra norske nettbutikker som har varelager i Norge. På den måten støtter du også norsk industri.

Legg igjen en kommentar