Derfor bør du kjøpe glidemiddel

Derfor bør du bruke glidemiddel under sex

Glidemiddel er en av de viktigste og simpleste tingene du bør skaffe deg når du skal ha sex -enten alene eller sammen med en partner. Onani er også en aktivitet der det for alvor lønner seg å ha et glidemiddel på plass for å maksimalisere nytelsen.

Vi har satt opp noen grunner til at du bør kjøpe og bruke glidemiddel under sex.

4 gode grunner til bruk av glidemiddel

1. Glidemiddel er ikke akkurat veldig dyrt.

Om du kjøper det på nettet, så må du ikke ut med knapt mer enn en femtilapp eller hundrelapp for å skaffe deg en tube eller flaske.

2. Kvinnen trenger ikke være like våt som tidligere om dere tar i bruk et glidemiddel.

Det er selvfølgelig slik at vi anbefaler alle par som skal ha sex å være klar på det, men noen ganger er det slik i et forhold at den ene

Sensation ID varmende glidemiddel.

parten har ganske mye mer lyst enn den andre…

Og da kan det være perfekt med sexleketøy for å piffe opp stemningen. I dette tilfellet vil jeg si at et glidemiddel og en vibrator/dildo bør så absolutt gjøre susen.

3. Analsex uten glidemiddel er som chips uten salt – veldig vanskelig å elske.

Men det lønner seg også å bruke et glidemiddel som er spesielt laget for analsex. Hetenetter.no er nok best på utvalg av glidemiddel som skal passe til analt bruk.

Jeg vil faktisk gå så langt som å si at man er rimelig dristig hvis man prøver seg på analsex første gang uten glidemiddel. Og du kan godt lese ordet “dristig” som “idiot” uten å føle at du har gjort noe galt. 🙂

4. Glidemiddel kan også brukes som massasjeolje.

Så om du ikke allerede har et glidemiddel, så bør du være klar over at sexlivet ditt kan få en dramatisk endring og forbedring. Tro meg; de som tar i bruk glidemiddel etter å ha prøvd en stund uten vil bli overrasket over hvor godt det fungerer.

Med andre ord får du en væske som kan brukes til “alt mulig” til en svært billig penge…

Anbefalte glidemidler

Nedenfor kan du sjekke en oversikt over de glidemidlene vi anbefaler.

[table id=1 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera