En av to kvinner har en dildo

Dildo er trendy blant kvinner

I en undersøkelse som nylig ble publisert på en blogg hos en ansatt i Erotikknett.no , kom det frem at halvparten av alle norske kvinner har en dildo liggende i nattbordsskuffen. Og det er vanlig å ha opptil tre dildoer per kvinne, noe som betyr at det ligger over 1 million dildoer rundt omkring i de norske hjem. Morsom fakta, og svært inspirerende til de som lever av å selge dildoer naturligvis.

Vi finner også lignende tall internasjonalt.

Livescience viser til en forskningsrapport som viser at 50 % av amerikanske kvinner har vibrator. Det er….mye!

Salg av dildo tok ikke helt av før godt utpå 1990-tallet, og har bare økt og økt i populæritet og omfang i egentlig hele verden.

I enkelte deler av Kina og øvrig Sør-øst-Asia har dildo og vibrator blitt et så vanlig syn at de selger det i matbutikker.

Det er helt vanlig for kvinner i dag å ha dildo i nattbordsskuffen.
Det er helt vanlig for kvinner i dag å ha dildo i nattbordsskuffen.

Men her i Norge ville man kanskje rynket litt på nesen dersom dildoen sto ved siden av brøddisken på Coop Extra…

Les også: Test av dildoer – Norges 7 beste dildoer til kvinner

Mye på grunn av at det nok er et veldig tabubelagt emne her hjemme i Norge nettopp dette med sex og sexleketøy. Nå som dildoen har blitt mer og mer trendy og vi har skaffet oss programmer på TV som «Trekant», så tror jeg kanskje at samfunnet er på vei i en mer åpen retning når det kommer til å snakke om denne type ting, men vi har absolutt en lang vei å gå enda.

Dildo lite brukt i Afrika

Mens det i Afrika er svært sjelden med eksponering av alle slags erotiske produkter, noe som er synd i og med at det generelle kunnskapsnivået angående sex, smittbare sykdommer m.m. ligger langt under det europeiske kunnskapsnivået. Såvidt vi vet , så er det kun i Sør-Afrika og enkelte deler av Egypt samt de nord-afrikanske landene at dildo ofte brukes av kvinner.

Så.. skal du være med på utviklingen, så kan det jo være greit å få kjøpt seg en dildo. Utvikling av dildoer har kommet langt, og de aller fleste er utstyrt med mekanismer som gjør at kvinnen skal oppnå orgasme så fort som mulig. Jeg vet faktisk ikke om noe sexleketøy som har kommet så langt som dildoen når det kommer til produktutvikling. Man får rett og slett akkurat det man ønsker seg dersom man tar en kikk på de rette nettbutikkene.

Ønsker du å lese om dobbel dildo? I så fall kan vi anbefalle denne artikkelen.

Legg igjen en kommentar