Er det riktig av deg å date på nett?

Har du prøvd å date på nett?

Det som har tatt helt av i det siste er dating på internett, og i mange kretser er det faktisk helt naturlig å ha en datingprofil på internett. Veldig mange finner kjærligheten på internett, og det blir faktisk mer og mer vanlig…

“Hei, hvor møtte dere hverandre?”

Svaret skjemmer ofte mange. Dating på internett har i høyeste grad tidligere blitt assosiert med lav selvtillit, a-sosiale mennesker og frykten for å møte nye mennesker.

Men de barrierene er brutt, og dating på internett er per dags dato veldig sosialt akseptert – også blant unge mennesker.

Utvikling i aldersgrupper

I starten var det hovedsaklig mennesker i aldersgruppen 50-65 som søkte lykken på nettet. Dette er jo en aldersgruppe som er kjent for å slite å møte nye mennesker som følge av vanskeligheter med møtesteder.

Men nå er det de unge som regjerer på de forskjellige datingsidene på internett. Allikevel er det mange som mener at det er litt “kleint” å benytte bilde av seg selv for å sjekke på nettet fordi det fortsatt henger igjen en greie med at det kan være litt pinlig å benytte seg av andre sjekkearenaer enn utelivet for unge mennesker.

Skaff deg en profil

Kom i gang med nettsjekking. Det er bare å registrere en profil på en av de store norske nettverkene og få i gang et bilde med en gang.

NRK-programmet “Sigrid (?) søker kjæreste” – uten spørsmålstegn, det satt jeg inn selv – viste en hel del sjekkemetoder på hvordan Sigrid (?) skulle skaffe seg kjæreste. Nettdating var en av dem, og det ble faktisk en ganske fin date ut av det hele.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera