Er det riktig av deg å date på nett?

Har du prøvd å date på nett?

Det som har tatt helt av i det siste er dating på internett, og i mange kretser er det faktisk helt naturlig å ha en datingprofil på internett. Veldig mange finner kjærligheten på internett, og det blir faktisk mer og mer vanlig…

«Hei, hvor møtte dere hverandre?»

Svaret skjemmer ofte mange. Dating på internett har i høyeste grad tidligere blitt assosiert med lav selvtillit, a-sosiale mennesker og frykten for å møte nye mennesker.

Men de barrierene er brutt, og dating på internett er per dags dato veldig sosialt akseptert – også blant unge mennesker.

Utvikling i aldersgrupper

I starten var det hovedsaklig mennesker i aldersgruppen 50-65 som søkte lykken på nettet. Dette er jo en aldersgruppe som er kjent for å slite å møte nye mennesker som følge av vanskeligheter med møtesteder.

Men nå er det de unge som regjerer på de forskjellige datingsidene på internett. Allikevel er det mange som mener at det er litt «kleint» å benytte bilde av seg selv for å sjekke på nettet fordi det fortsatt henger igjen en greie med at det kan være litt pinlig å benytte seg av andre sjekkearenaer enn utelivet for unge mennesker.

Før 2015 var det kun eldre personer som datet på nett.

Etter 2015 var det nærmest kun unge mennesker som datet på nett – da ble nemlig Tinder utrolig mye mer populært.

I dag er det sånn at «alle» kan finne sin dating-nisje på nett.

Skaff deg en profil

Kom i gang med nettsjekking. Det er bare å registrere en profil på en av de store norske nettverkene og få i gang et bilde med en gang.

NRK-programmet «Sigrid (?) søker kjæreste» – uten spørsmålstegn, det satt jeg inn selv – viste en hel del sjekkemetoder på hvordan Sigrid (?) skulle skaffe seg kjæreste. Nettdating var en av dem, og det ble faktisk en ganske fin date ut av det hele.

Andre artikler om dating

Ofte stilte spørsmål

Er det farlig å møte en date fra Internett?

Det er ikke farlig å møte en date fra Internett. Det er viktig å følge noen enkle forholdsregler når du møter en fremmed person. Du bør alltid møte personen på et offentlig sted, og ikke la personen få vite hvor du bor.

Du bør også fortelle en venn eller familiemedlem hvor du skal være og gi dem personens navn og kontaktinformasjon.

Hva er den beste måten å drive med erotisk nettdating på?

Det er ikke en enkel oppgave å drive med erotisk nettdating, men det er viktig å finne ut hva slags type erotikk du er interessert i, og hva slags type person du ønsker å date.

Deretter kan du begynne å søke etter nettsider som tilbyr erotisk nettdating, og se hvilke som passer best for deg.

Har du kanskje en spesiell preferanse? Ønsker du kun å møte menn som er kjempekåte? I så fall bør du skrive dette i profilen din.

Er det vanskelig å bruke Tinder?

Det er ikke vanskelig å bruke Tinder. Du registrerer deg ved å logge inn med Facebook-kontoen din, og så kan du begynne å bla gjennom andre brukeres profiler. Når du finner en person du liker, sveiper du til høyre på skjermen for å like dem, eller til venstre for å ikke like dem.

Hvis to brukere liker hverandre, blir de koblet sammen og kan begynne å chatte.

Legg igjen en kommentar