Video: Alle reklamene til Kondomeriet

Sjekk alle Kondomeriets reklamefilmer

Kondomeriet.no er den største norske leverandøren av sexleketøy til nordmenn. Utenlandske (useriøse og trege…) nettbutikker som leverer de samme varene har ikke sjans mot den erotiske giganten. Omsetningsmessig er de helt overlegne, noe som vises på reklamefilmene.

For disse reklamefilmene til Kondomeriet er strengt tatt svært gode.

Reklamefilm 1: Glidemiddel.

Denne filmen er, i hvert fall i følge beskrivelsen på YouTube, ikke laget av Kondomeriet selv, men av noen filmskapere med navn Emil B Almås, Sebastian Bragstad, Frida Lund og Amanda Ratejczak. Selv er dette min favoritt da jeg synes den tar Kondomeriets budskap veldig på kornet, og jeg mener at reklamefilmen både virker profesjonell og vel gjennomtenkt.

Filming, produksjon og idè – alt klaffer.

Reklamefilm 2: Julegaven!

Da Kondomeriet kjørte på med en vibrator-kampanje denne julen, så passet det også med en fin reklamefilm til. Resultatet ble en 30 sekunders lang snutt om en kvinne som søker etter den perfekte gaven under juletreet – og som finner den.

Som vanlig er det en snert av humor i Kondomeriets reklamefilmer, og dette er ikke akkurat noe unntak.

Her kan du se reklamefilm nummer to:

Reklamefilm 3: Festen!

Også denne reklamefilmen er inspirert av de elektriske maskinene man kan kjøpe for å stimulere kvinnens vagina. “Festen” er en av de mest spilte Kondomeriet-reklamene på TV gjennom tidene, og det er liten tvil om at den både er godt planlagt og fint utført.

Per dags dato går denne reklamefilmen enkelte kvelder på TV3 og TV Norge.

Kvinner; se og lær hvordan man takler en “hjemme alene-fest” i leiligheten under!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera