Erotikk i København sine gater

Tenk deg en rolig onsdagskveld der barene i København er stappet fulle med festglade mennesker i alle fasonger og farger. En slik kveld der fire stk nordmenn tar ut i byen for å bli pære fulle, banke opp et par dansker og dundre løs på de damene som allerede har funnet seg et bord og drukket 20 øl hver.

En sånn kveld var det for snowboardkjører Christoffer for ikke veldig lenge siden.

Han hadde lenge hatt en våt drøm om å inntre en ”kinesisk mus”, som han kalte det – noe som betyr å ha seksuell omgang med en kineser. Om det var mann eller kvinne – vel, det gjorde ingenting. Christoffer var på ingen måte bifil, han slet bare med èn spesiell FETISH – nemlig kort hår.

”Hår dem kort hår knuller jeg dem uansett”, sa han. Og satte i gang med sjekkereplikkene mot den ene korthårede kvinnen som befant seg i lokalet.

Det ene førte til det andre og omsider havnet de begge i sengehalmen til den asiatiske skjønnheten. Christoffer hadde aldri vært så kåt før, noe som ga utslag i den største penisen han noen gang hadde hatt. ”I kina kaller vi dere bare for slangemenn – altså dere som har en penis på over 10 centimeter”.

Christoffer ble kåt av slangemann-begrepet og tok tak i kineserens korte hår. ”Nå ska du faan meg pulas!”, utbrøt han . Han var nemlig fra Sandnes og hadde ikke sett så mye gult før i hele sitt liv. Etter litt om og men klarte han å finne riktig hull, men MIDT under akten kom han på noe.

Han var ikke i København for å pule kinesiske damer som veier 50 kilo og er 180 centimeter høye. Nok om det, takk for meg.

Legg igjen en kommentar