Vibrator på internett – billig, trygt og deilig

Billig vibrator

Kjøp av vibrator på internett har blitt mer og mer vanlig blant kvinner som ønsker litt mer enn det som er vanlig av seksuell nytelse. En dildo vil bare være et supplement til et allerede godt sexliv, mens en vibrator fungerer perfekt alene.

Har hørt om kvinner som har boikottet menn en liten stund rett og slett fordi de har kjøpt inn vibrator, noe som ga dem helt ekstreme orgasmer som ingen menn kunne være i nærheten av å gi dem.

Det er jo også en god del forskjeller på vibratorene du kjøper på internett. Noen av dem er jo såkalte «Rabbit»-vibratorer som også er utstyrt med klitorisstimulator. Men disse er naturligvis noe høyere i pris enn de vanlige vibratorene som bare ser ut som en dildo.

Om du virkelig skal legge penger i det, så kan du sjekke ut Lelo-serien som går for å være sexleketøy i aller ypperste klasse. Men igjen – her snakker vi også vibratorer i aller høyeste prisklasse. Så noen billig vibrator er det ikke snakk om hvis du går for dette merket.


Så det er altså 3 gode grunner til å kjøpe vibrator på nett:

1. Billig.

Det er mye billigere å kjøpe sexleketøy på internett enn det er å kjøpe dem på ymse butikker rundt om i landet. Spesielt vibratorer kan kanskje bli fristende å kjøpe når du har personlig service, men dette vil koste deg noen ekstra hundrelapper.

2. Anonymitet.

Det å kjøpe en vibrator fra norske nettbutikker gjør at du ivaretar anonymiteten din.

Pakkene blir sendt i helt grå/brune esker.

3. Vibrator er fantastisk.

Du har kanskje allerede prøvd dildo, men sliter med å ”ta steget” med tanke på å kjøpe seg en vibrator. Og da vil man nok slite med å gjøre noe annet enn å kjøpe inn en vibrator på internett – noe som vil være et friskt pust i ditt eget sexliv.

Oversikt over billige vibratorer

Legg igjen en kommentar