Erotisk reise i Europa

Skal du på en erotisk reise i Europa der du ønsker å ha seksuell omgang med en hel masse andre mennesker av det motsatte kjønn?

Vi fikk inn et spørsmål fra en som lurte på hvordan man fikk til dette med slike reiser når man skal ut og ha sex med andre, og vi svarte selvfølgelig så godt vi bare kunne. Når du ser på alle amerikanske «College-filmer», så virker det alltid som om Europa er det ultimate med tanke på å få seg en god seksuell omgang med en fremmed, men det stemmer nok kanskje ikke helt med hva som er virkeligheten.

Selv har jeg vært veldig åpen om at jeg har dratt på såkalt «sexferie» èn gang. Da dro jeg til Brasil og fikk bukkake av flere menn.

Og ja – jeg er kvinne. Bare så det er sagt. 😉

Men det finnes også mange destinasjoner i Europa hvor folk er litt løsslupne.Spørsmål:

Er 5 stk som har lyst til å reise ett sted i november mnd, og hadde egentlig bestilt ei helg i tallinn Estland på spahotell . Men siden vi ikke fikk betalt øyeblikkelig ble bestillinga kansellert. Er det noen reisevante som har gode tips til hva vi kan ta oss til ei helg ? alle forslag mottaes med stor takk. Legg gjerne ved linker til sider som er relevante for deres forslag . Vi ønsker å ha et erotisk eventyr.

Svar:

Hvis du har funnet overnatting I selve Venezia for 1000 kr har du vært sinsykt heldig. Makan til hotelpriser skal man lete etter. Dama ville dit i høysesongen og sentrale hotell lå på over 2200 i døgnet – og det fungerte perfekt til swinging.

Tja..helgetur. Tallin hadde ejg personlig veldig sansen for. Riga var også artig, men i det området likte jeg nok Helsinki best. Ellers så har man mange muligheter åp kontinentet…man kan jo bare søke litt på noen sider og ta ting på impuls om man liker det. Selv syntes jeg det er en glimrende -og billig måte å reise på.

Men du bør nok i aller høyeste grad vurdere om du ikke skal ta turen til Pattaya – da det er en plass med utrolig mye lek og moro for de som er interessert i denne type aktiviteter.

Tips når du skal på erotisk ferie til Europa

Her er Erotikkguiden-teamets beste tips.

#1: Kjøp med deg kondomer fra Norge

Ja – seriøst.

Kondomene som selges i Norge er generelt av utrolig god kvalitet. Drar du nedover i Europa og til Øst-Europa, så finnes det mye rart.

Ingenting er verre enn at kondomen sprekker når du har sex med en ukjent utlending på et skittent hostell. Vi har også skrevet en guide om gode kondomer med smak.

#2: Ikke dra til Amsterdam

Det er for…klisjèaktig.

Hele Red Light District er jo fylt med fulle briter som skal tøffe seg for hverandre. Amsterdam er en kulturelt fantastisk by. Arkitekturen vil få «10 av 10» poeng i de fleste reisemagasiner.

Men som destinasjon for en erotisk reise? Neppe!

#3: Dra på byen – ikke på horehus

Prostitusjon er ulovlig for norske borgere – også når de befinner seg i utlandet.

Seksuelt samleie bør finne sted mellom to voksne mennesker som er tiltrukket til hverandre. Unngå å kjøpe sex.

Legg igjen en kommentar