Erotisk reise i Europa

Skal du på en erotisk reise i Europa der du ønsker å ha seksuell omgang med en hel masse andre mennesker av det motsatte kjønn?

Vi fikk inn et spørsmål fra en som lurte på hvordan man fikk til dette med slike reiser når man skal ut og ha sex med andre, og vi svarte selvfølgelig så godt vi bare kunne. Når du ser på alle amerikanske “College-filmer”, så virker det alltid som om Europa er det ultimate med tanke på å få seg en god seksuell omgang med en fremmed, men det stemmer nok kanskje ikke helt med hva som er virkeligheten.

Spørsmål:

Er 5 stk som har lyst til å reise ett sted i november mnd, og hadde egentlig bestilt ei helg i tallinn Estland på spahotell . Men siden vi ikke fikk betalt øyeblikkelig ble bestillinga kansellert. Er det noen reisevante som har gode tips til hva vi kan ta oss til ei helg ? alle forslag mottaes med stor takk. Legg gjerne ved linker til sider som er relevante for deres forslag . Vi ønsker å ha et erotisk eventyr.

Svar:

Hvis du har funnet overnatting I selve Venezia for 1000 kr har du vært sinsykt heldig. Makan til hotelpriser skal man lete etter. Dama ville dit i høysesongen og sentrale hotell lå på over 2200 i døgnet – og det fungerte perfekt til swinging.

Tja..helgetur. Tallin hadde ejg personlig veldig sansen for. Riga var også artig, men i det området likte jeg nok Helsinki best. Ellers så har man mange muligheter åp kontinentet…man kan jo bare søke litt på noen sider og ta ting på impuls om man liker det. Selv syntes jeg det er en glimrende -og billig måte å reise på.

Men du bør nok i aller høyeste grad vurdere om du ikke skal ta turen til Pattaya – da det er en plass med utrolig mye lek og moro for de som er interessert i denne type aktiviteter.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera