Første gang: Slik bruker du en dildo

Guide: Hvordan bruke en dildo første gang

Har du gått til anskaffelse av en dildo uten helt å vite hvordan du skal ta den i bruk? Ikke fortvil – vi har løsningen som passer deg ypperlig.

Her er en guide til hvordan du skal benytte deg av dildoen første gang du tar den i bruk.

Ballsy Super Cock er en grei dildo til førstegangskjøpere. Foto: Hetenetter.no


1. Bruk glidemiddel.


Om du ikke allerede har kjøpt inn glidemiddel – så kjøp det!

Det er utrolig viktig at du benytter deg av rikelig med glidemiddel. Om du føler at det kanskje blir litt feil følelse der nede i og med at glidemiddel naturlig er kaldt, så har du to alternativer;
– Kjøp et såkalt varmende glidemiddel.
– “Runk” dildoen helt til den blir varm og god før du tar den i bruk.

2. Ikke kjøp alt for stor dildo

Din første dildo bør ikke være så alt for stor. Om du er førstegangsbruker av noen sexleketøy i det hele tatt, så må du huske på at jo større den er, jo videre bør vaginaen din være.

Du kan også se på deler av utvalget av dildoer som finnes i Norge i slutten av teksten her. Vi har vært med på å velge ut de aller beste dildoene for deg som er førstegangskjøper slik at du har noe å velge mellom som er anerkjent av oss.

3. Vær kåt.

Bruk porno eller noen andre virkemidler for å få deg skikkelig våt før du setter i gang. Om du tidligere aldri har hatt sex før, så anbefales det virkelig at du er skikkelig kåt før du setter i gang med å bruke dildoen.

Dette er faktisk et ganske undervurdert punkt. Om du er “våt og kåt”, så er det en virkelig stor mulighet for at det skal gå lettere enn dersom du ikke har helt dagen.

Det er nemlig ikke slik at vi anbefaler å kjøre på med glidemiddel dersom du faktisk ikke har lyst. Men igjen; det er jo derfor kvinner bruker en dildo – fordi de har lyster som gjør at det virker fornuftig.

[table id=2 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera