Første gang: Slik bruker du en dildo

Guide: Hvordan bruke en dildo første gang

Om du er veldig erfaren eller helt ny til sex, så kan en dildo i nattbordsskuffen fortsatt være et godt hjelpemiddel. Det er nemlig et verktøy som kan hjelpe deg med å nå så harde orgasmer som du aldri tidligere har følt med en partner.

Dildoer kan brukes både vaginalt, analt og faktisk også oralt. De kan også brukes både sammen med en partner, men kanskje helst alene.

I tillegg er det stor variasjon der ute. Dildoer kommer i ulike farger, størrelser og former. Når du skal bruke en dildo for første gang, så er det viktig å sette seg inn i en rekke ting:

  • Hvilken dildo man skal kjøpe.
  • Hvordan man starter med å kose seg.
  • Hva man skal se etter når man går inn i jungelen av sexleketøy.
  • Hvordan man bruker dildoen til å finne de beste punktene for økt nytelse.

Har du gått til anskaffelse av en dildo uten helt å vite hvordan du skal ta den i bruk? Ikke fortvil – vi har løsningen som passer deg ypperlig.

Her er en guide til hvordan du skal benytte deg av dildoen første gang du tar den i bruk.

Hvordan starter man før man kjøper en dildo?

Først vil vi i Erotikkguiden minne deg på at vi har skrevet en full kjøpsguide om dildoer. Denne inneholder blant annet anbefalinger til hvilke leketøy du bør kjøpe. Artikkelen er god og veiledende for nybegynnere.

Når du skal begynne å sondere markedet, så er det et spørsmål du bør stille deg:

«Hva slags størrelse er du komfortabel med å ha inni deg via en partner?»

Hvis du har partnere som konstant har over 20 centimeter lang penis, så vil det nok ikke lønne seg å kjøpe en 12 centimeter dildo. I tillegg må vi innrømme at bredden og tykkelsen har veldig mye å si. Man kan alltid justere hvor langt inn i analen/vaginaen man tar dildoen.

Men man kan aldri endre tykkelsen – det er viktig å huske på.

Hvordan velge hvilken dildo man skal kjøpe?

Når man skal først gå i gang med å kjøpe dildo, så er det en del faktorer man må tenke på. Dette gjelder materialer, bruk, hvor gode anmeldelser produsenten har samt pris.

Det første du må tenke på er hvor dildoen skal brukes (analt vs vaginalt vs oralt). Det er det aller viktigste.

Men det er en del andre spørsmål du også kan stille deg selv for å finne det riktige produktet:

  • Kommer dildoen utelukkende til å bli brukt vaginalt? Eller har du også noen tanker om å putte den inn i «nummer to»?

  • Hvordan ønsker du at den kjennes inni deg?

  • Skal du plassere den på et strap-on-belte eller kun bruke den med hånden?

  • Skal dildoen brukes sammen med en partner?

Disse spørsmålene kommer garantert til å gjøre at du kommer nærmere en beslutning.

«Jeg har skaffet meg en dildo – hvordan bruker jeg den?»

Hvis du først har klart å gå til anskaffelse av en dildo, så gjelder det bare å bruke den på riktig måte. Vi kvinnene i Erotikkguiden er samstemte: du har mye å se frem til. Spesielt hvis du følger rådene du finner nedenunder.

1. Bruk glidemiddel.

Om du ikke allerede har kjøpt inn glidemiddel – så kjøp det!

Det er utrolig viktig at du benytter deg av rikelig med glidemiddel. Om du føler at det kanskje blir litt feil følelse der nede i og med at glidemiddel naturlig er kaldt, så har du to alternativer:

– Kjøp et såkalt varmende glidemiddel.
– «Runk» dildoen helt til den blir varm og god før du tar den i bruk.

Men vi vil likevel anbefale at du bruker rikelig med glidemiddel når du bruker sexleketøy som dildo og vibrator. Nettstedet Cosmopolitan skriver at det å bruke nok glidemiddel er det beste man kan gjøre for å sikre seg at man koser seg litt ekstra. I tillegg reduserer det risikoen for at det gjør vondt.

2. Ikke kjøp alt for stor dildo

Din første dildo bør ikke være så alt for stor. Om du er førstegangsbruker av noen sexleketøy i det hele tatt, så må du huske på at jo større den er, jo videre bør vaginaen din være.

Du kan også se på deler av utvalget av dildoer som finnes i Norge i slutten av teksten her. Vi har vært med på å velge ut de aller beste dildoene for deg som er førstegangskjøper slik at du har noe å velge mellom som er anerkjent av oss.

3. Vær kåt.

Bruk porno eller noen andre virkemidler for å få deg skikkelig våt før du setter i gang. Om du tidligere aldri har hatt sex før, så anbefales det virkelig at du er skikkelig kåt før du setter i gang med å bruke dildoen.

Dette er faktisk et ganske undervurdert punkt. Om du er «våt og kåt», så er det en virkelig stor mulighet for at det skal gå lettere enn dersom du ikke har helt dagen.

Det er nemlig ikke slik at vi anbefaler å kjøre på med glidemiddel dersom du faktisk ikke har lyst. Men igjen; det er jo derfor kvinner bruker en dildo – fordi de har lyster som gjør at det virker fornuftig.

Legg igjen en kommentar