Dildo, damer og analsex… en guide!

Ingen klager over en god orgasme

De fleste av kvinnene klager over ikke dersom de får en en perfekt orgasme. Det å oppleve en orgasme er ikke en ting som skjer alltid under sex. En kvinne skal være i utmerket humør for å ta fatt på en seksuell reise. Sexleketøy gi deg en god seksuell opplevelse akkurat som den du har med din partner.

Ved å se denne voksende populariteten for disse lekene er det slik at mange produsenter tilbyr dildoer og vibratorer i forskjellige former og størrelser for å imøtekomme den enkeltes individuelle behov og ønsker. Disse sexleketøyene fornyer seksuell nytelse for kvinner.

Større medieoppmerksomhet til sexleketøy betyr ikke alltid bedre informasjon.

Myter om sexleketøy

Det fortsetter å være mange myter om disse lekene som ikke er sanne. For eksempel går det myter om at både dildoer og vibratorer kan være skadelige for vagina, noe som ikke stemmer med de materialene de blir laget i med dagens teknologi.

Det er rett og slett ingen jeg kjenner til som har fått skade ved å bruke en dildo dersom de passer på følgende:

– At dildoen ikke er for stor (ekstremversjonene selges naturligvis også der ute)
– At man bruker godt med glidemiddel
– At man passer på å rense sexleketøyet etter bruk (VIKTIG!)

Sexleketøy krever mye glidemiddel for å få mest og best mulig utnyttelse. Det er viktig at du skaffer deg et godt glidemiddel om du skal nyte godt av

Les også: Oversikt over billige dildoer.

både dildoer og vibratorer – i tillegg til analplugs og andre ting som skal inn i nummer to.

One Night Stands er undervurdert.

One Night Stands er undervurdert.


Aldri (!) prøvd analsex?

Om du aldri tidligere har prøvd analsex, så er det kanskje på tide nå? I så fall bør du skaffe deg et glidemiddel som er spesialtilpasset nettopp denne type øvelse. For analsex er ganske komplisert de første gangene man skal prøve det… men er man godt forberedt, så kan man få en helt herlig stund.

Mange kvinner sier at de får de hardeste orgasmene under analsex, og at når du først får orgasme på denne måten vil du neppe vende tilbake til “regulær” vaginalsex med det aller aller første.

Du kan også prøve deg frem med en tynn dildo i analhullet før du blir penetrert av en større penis.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera