Billige dildoer med strap-on-funksjon

Dildo med strap-on

Du har nok sett det på pornofilm. Kvinner (og enkelte menn…) som har et lærbelte knytt rundt magen med en dildo som stikker ut og penetrerer motparten. Det blir mer og mer vanlig, og mulighetene for kjøp av din egen dildo med strap-on-funksjon øker bare egentlig hver dag.

Nå kan det også kjøpes utrolig billig.

La oss se på noen av Kondomeriets gode tilbud når det kommer til dildo med strap-on:

Hollow Strap-on

Hollow Strap-on er en kinesiskprodusert bestselger som helt klart gir deg den nytten du ønsker. Det er en dildo som kan brukes av både han og henne, og du får som regel god nytelse om du benytter deg av denne dildoen. Kommer i størrelser fra Small og helt opp til Large – og mer enn det trenger du nok ikke. For Large er veldig stort når det kommer til denne strap-on-dildoen.

Dildo med lærbelte

Et litt annet og billigere alternativ er det Kondomeriet kun kaller «dildo med lærbelte» – som er mye av det samme. Men denne varen er også ment til å kunne brukes analt, og selve «penisen» – altså dildoen – er mye mindre enn det du kanskje skulle tro var mulig når det kommer til dildoer som skal gi noe særlig til nytte.

Dildo med lærbelte har cirka samme funksjon som en buttplug om du bruker den på den måten, og dette oppfordrer jo også personer å bruke den på menn i og med at de har g-punkt i anus. Kan absolutt anbefales til de mennene som ønsker å bli dominert av den andre sexpartneren. Er det ditt første kjøp av dildo med strap-on, så kan absolutt dette produktet anbefales.

Så til bestselgeren – Hollow Strap-on dildo 2

Dette er helt klart bestselgeren blant menn som ønsker å ha et vanlig sexliv til tross for at de sliter med ereksjonssvikt. Mange prøver

Salg hos Kondomeriet er flott.

allikevel å komme seg på banen med et vanlig sexliv, noe som både er svært gunstig og veldig veldig bra. Med denne strap-on dildoen har veien aldri vært kortere – tro oss.

Den er «hul » inne i dildoen, noe som gjør at du får plass til å plassere penis inne i den og gi henne det hun ønsker, til tross for at du kanskje ikke hver gang klarer å ha ereksjon. I tillegg så virker denne dildoen utrolig naturtro, og er kåret til å være en av de beste dildoene til å gi en kvinne orgasme. Dette er ikke verst til at det er en dildo med strap-on – funksjon.

I tillegg er det ikke akkurat så mye å si på prisen når det kommer til denne dildoen. Skarve 250 kroner er noe man helt klart bør kunne betale for å skaffe seg utrolig mye nytelse.

Legg igjen en kommentar