Strap-on test: 6 beste «dildobeltene» på markedet

Dildo med strap-on

Du har nok sett det på pornofilm. Kvinner (og enkelte menn…) som har et lærbelte knytt rundt magen med en dildo som stikker ut og penetrerer motparten. Det blir mer og mer vanlig, og mulighetene for kjøp av din egen dildo med strap-on-funksjon øker bare egentlig hver dag.

Nå kan det også kjøpes utrolig billig.

Vi i Erotikkguiden har kjøpt inn, testet og vurdert ulike strap-on-belter.

Det har ført oss til denne artikkelen. Nå har vi nemlig samlet de seks beste produktene på markedet i en og samme «best i test»-artikkel. Vi damene i Erotikkguiden er svært erfarne seksuelt, og har hatt sex med ulike sexleketøy i mange år.

Med andre ord: vi vet hva vi gjør og hva man skal se etter.

Er du klar?

La oss se på noen av markedets gode tilbud når det kommer til dildo med strap-on
.

Om du skal kjøpe deg et strap-on-belte, anbefaler vi disse nettbutikkene: Sinful.no og Nytelse.no.

Vinnere av vår strap-on test

Vi starter med en oversikt over vinnerne av testen, deretter mer informasjon om hvert enkelt produkt.

#Produkt
1 Obaie Unisex Strap-on Seletøy med Dildo – Best i test!
2 Vac U-lock Dual Density Strap-on-sett – For deg som vil ha full pakke
3 King Cock Strap-On med Dildo – Realistisk utseende på dildoen
4 Be Bold Hollow Strap-On – Internasjonal bestselger i en årrekke
5 You2Toys Fjernstyrt Strap-On Duo– Med vibrerende funksjon
6 Dillio Strap-On Seletøy Sett – Passer kun for kvinner

1. Obaie Unisex Strap-on Seletøy med Dildo – Best i test!

Obaie har utviklet en strap-on som fungerer like godt til begge kjønn. Dette er en super «allrounder» som vi i Erotikkguiden kårer til Norges beste alternativ.

 • Passer best til erfarne brukere
 • Gir deilig strap-on-sex
 • Fungerer utmerket til pegging
 • Stroppene kan justeres
 • Kan både brukes av dame og mann

Obaie er en unisex strap-on som har en sele på 160 centimeter. Det følger med en dildo på kjøpet – og prisen er heller ikke så verst. Alle disse tingene gjør at vi aldri var i tvil; dette er markedets beste produkt.

Dildoen som følger med er 12 centimeter og laget i silikon. Det anbefales naturligvis at man bruker mye glidemiddel når man holder på – for både ekstra nytelse og sikkerhet.

Litt kjedelig design

La oss være ærlige. Dette er ikke en design-konkurranse. Vi har skrevet denne guiden for å kåre den beste strap-on basert på hvor gode funksjonene er – samt hvor god den føles.

Dog må vi innrømme at Obaie ikke har tenkt veldig mye på estetikk når de har utviklet dette produktet. Det ser kjedelig ut. Og det har ikke akkurat den «sexy» stilen som mange sexleketøy tross alt har.

Gode brukeranmeldelser på nett

På nettbutikken Sinful sin nettside finnes det en mulighet for brukere å legge igjen en kommentar etter at de har kjøpt og testet et produkt. Slike tilbakemeldinger er veldig nyttige for andre brukere å følge med på.

I skrivende stund er det seks stykker som har gitt anmeldelse. Og det har gitt en gjennomsnittlig vurdering på hele 4,6 stjerner – hvor 5 stjerner er det meste man kan gi.

Det har selvfølgelig mye å si.

Instruksjoner medfølger

Vi i Erotikkguiden mener at det er to måter å få litt ekstra inspirasjon på. Det første er å gå inn på Xvideos eller Pornhub for å se hvordan kvinner og menn bruker strap-on.

Det andre er å lese seg opp på det vedlagte heftet som medfølger dette strap-on-settet. Her kan du få en masse inspirasjon til ulike posisjoner og tips til bruk. Perfekt for nybegynnere.


2. Vac U-lock Dual Density Strap-on-sett – For deg som vil ha full pakke

Hvis du er av typen som ønsker å eksperimentere med mange forskjellige leker, så er nok Vac U-Lock-settet som skapt for deg. Her får du med en hel rekke med hyggelige leketøy på kjøpet.

 • Inneholder hele tre dildoer
 • Du får også med 3 O-ringer
 • Justerbar reim helt opp til 172 centimeter i omkrets
 • Låsemekanismene er veldig gode
 • Største dildoen er 25 centimeter

Dette strap-on-settet fra amerikanske Doc Johnson er perfekt for deg som ønsker å krydre sexlivet. Om du ønsker å bruke en litt ekstra stor dildo, så får du det med i pakken.

Dette er kanskje et sett for deg som har prøvd strap-on tidligere, men som ønsker å få kjøpt det «beste av det beste» på markedet.

God sele

En av de tingene vi i Erotikkguiden er mest opptatt av er at seletøyet er robust og fleksibelt. Dette er nemlig noe som skal kunne brukes av alle. Både kvinner og menn – og både små og store mennesker. Heldigvis har Doc Johnson laget et seletøy som kan utvides til hele 172 centimeter.

For å si det på godt norsk: dette er en strap-on som også passer de aller tjukkeste av oss. 😉

Kompatibel med andre dildoer

Alle dildoer som har et såkalt «Vac-U-Lock»-system kan plasseres i Dual Density. Hvis vi skal være ærlige, så er det nemlig ganske mange dildoer på markedet som passer.

Du går neppe tom med det første.


3. King Cock Strap-On med Dildo – Realistisk utseende på dildoen

King Cock er en kvalitetsleverandør innenfor sexleketøy; og spesielt dildoer. Dildoen som er plassert på dette seletøyet er både realistisk, naturtro og ufattelig deilig.

Dette er en strap-on som selges over hele verden.

 • Internasjonal bestselger
 • Realistisk utseende på dildoen
 • Passer best for kvinner
 • Dildoens lengde er hele 23 centimeter
 • Med kraftig sugekopp integrert

Om du har et behov for å kjøpe en strap-on som føles ut som «ekte vare», så skal du vurdere denne varianten fra King Cock. Dette er en dildo som er skapt med ufattelig naturtro detaljer. Alt dette for å gi deg en helt realistisk opplevelse.

Men dildoen er stor. Veldig stor. Om du er litt trang nedentil, eller skal bruke strap-on til anal lek, så anbefaler vi kanskje å kjøpe et annet produkt.

Festes med sugekopp

Sugekoppen nederst på dildoen sitter som støpt når den er festet til seletøyet. Og det er heller ikke noe i veien for at du kan bruke dildoen uten sele. Setter du sugekoppen i veggen på dusjen, så kan du kose deg mens det strømmer varmt vann nedover kroppen din. Høres ikke det ut som en god idé da?

Men la oss komme tilbake til seletøyet – det er jo tross alt derfor du har klikket deg inn på denne artikkelen.

Stram sele

Selen som følger med King Cock Strap-On er stram. Det vil si: den er utviklet for å sitte tett på kroppen. Dette fører til to ting. For det første er den nok mer behagelig å ha på for kvinner enn menn. Vi er tross alt vant til at undertøyet vårt «klemmer litt» ekstra der nede.

Det skal også nevnes at total omkrets på selen ligger på 130 centimeter (maks).


4. Be Bold Hollow Strap-On – Internasjonal bestselger i en årrekke

Alle som har vært på markedet for strap-on de siste 20 årene har nok hørt om «Hollow»-serien.

Et trygt og sikkert valg.

 • Kommer i flere varianter
 • Selges over hele verden
 • Produsert i Kina
 • Dildoens lengde ligger på 20 centimeter
 • Behagelig belte
 • Unisex

Hollow Strap-on er en kinesiskprodusert bestselger som helt klart gir deg den nytten du ønsker. Det er en dildo som kan brukes av både han og henne, og du får som regel god nytelse om du benytter deg av denne dildoen. Kommer i størrelser fra Small og helt opp til Large – og mer enn det trenger du nok ikke. For Large er veldig stort når det kommer til denne strap-on-dildoen.

Passer perfekt til menn som ønsker å penetrere kvinner

Dette er helt klart bestselgeren blant menn som ønsker å ha et vanlig sexliv til tross for at de sliter med ereksjonssvikt. Mange prøver

allikevel å komme seg på banen med et vanlig sexliv, noe som både er svært gunstig og veldig veldig bra. Med denne strap-on dildoen har veien aldri vært kortere – tro oss.

Den er «hul » inne i dildoen, noe som gjør at du får plass til å plassere penis inne i den og gi henne det hun ønsker, til tross for at du kanskje ikke hver gang klarer å ha ereksjon. I tillegg så virker denne dildoen utrolig naturtro, og er kåret til å være en av de beste dildoene til å gi en kvinne orgasme. Dette er ikke verst til at det er en dildo med strap-on – funksjon.

Instruksjoner medfølger

Av alle strap-on-produktene på markedet, så er kanskje Hollow det enkleste å forholde seg til. Dette er et klassisk nybegynner-vennlig produkt.

Med på kjøpet får du også med et instruksjonshefte som kan brukes til inspirasjon og opplæring.


5. You2Toys Fjernstyrt Strap-On Duo– Med vibrerende funksjon

You2Toys har produsert en strap-on for deg som virkelig ønsker å ta leken til et neste nivå. Denne lille varianten er virkelig perfekt til deg som ønsker å stimulere to personer på èn gang.

 • Penetrerer deg selv og partneren din på samme tid
 • Fjernstyrt
 • Passer utmerket til lesbiske par
 • Begge dildoene er utstyrt med vibrator for økt nytelse
 • Meget elastisk belte

You2Toys har produsert en litt annerledes strap-on. Dette er nemlig mer en elektronisk maskin enn noe annet. Ved første øyekast kan muligens produktet se litt merkelig ut. Men det ser bare merkelig ut helt til det sekundet du skjønner hvordan du skal bruke den.

For dette er en strap-on som nærmest utelukkende kan brukes av kvinner. Grunnen er enkel: den lille vibratoren skal inn i kvinnens vagina – samtidig som hun penetrerer partneren sin.

Pegging og lesbisk sex

…. Og nettopp derfor er You2Toys Fjernstyrt Duo perfekt for lesbiske par. Om dere har til vane å bruke dildoer eller andre vibratorer når dere har sex, så kan dere ta denne leken til et ekstra nivå. Bytt gjerne på å være den dominerende parten.

Det er jo ingenting som er bedre enn å komme samtidig ved hjelp av et strap-on-belte med to vibratorer. Høres ikke det både sexy og nærmest litt romantisk ut?

I tillegg fungerer dette produktet til pegging. Hvis du ikke er alt for kjent med pegging, så er det definisjonen på en kvinne som penetrerer en mann. Du kan få deilig vaginal stimuli samtidig som du tar den mannlige partneren din bakfra.

Sterkt og elastisk belte

Beltet er både sterkt og elastisk. Det sitter som støpt når du først har fått plassert det over kroppen.

Størrelsen er slik at den passer de aller fleste kvinner.

Batterikrav

Det skal sies at disse vibratorene ikke kan lades. Du er nødt til å kjøpe 4 * AAA-batterier for å få de til å fungere.

Dette er et lite minus. Vi i Erotikkguiden tenker ofte miljø – og foretrekker derfor sexleketøy som kan lades ved hjelp av USB-kabel.


6. Dillio Strap-On Seletøy Sett – Passer kun for kvinner

Dillio har utviklet en strap-on som former seg fint over kvinnekroppen. Dette er et perfekt leketøy for dominante kvinner som ønsker å ta med mannen sin på litt pegging.

Eventuelt passer det også fint for lesbiske par.

 • Gir gode muligheter for pegging
 • Passer utmerket til lesbiske par
 • Seletøyet er produsert for å passe kvinnekroppen
 • Rosa dildo som også er naturtro
 • Laget i PVC-stoff
 • Produsert i USA

Dillio Strap-On er, så vidt vi i Erotikkguiden vet, den eneste strap-on som utelukkende er laget for kvinner. Grunnen til at det kun kan brukes av kvinner er formen på seletøyet.

Det er ment for å passe kvinnelige former på en helt utmerket måte.

God lengde på dildoen

Helt nederst på produktet finner man, naturlig nok, et hull hvor man kan plassere dildoen.

Dette er en dildo som følger med. Den har en ganske «knæsj» rosa farge – og er rundt 20 centimeter. Men ikke nok med det. Ved hjelp av de tilhørende O-ringene kan du sette inn hvilken som helst dildo. Dette er et meget fleksibelt produkt som du kan tilpasse på den måten du vil.


Funksjoner og andre viktige ting å tenke på

Fleksibilitet

Med «fleksibilitet», så mener vi egentlig følgende:

«Hvor mange forskjellige TYPER dildoer kan passe på strap-on-beltet?»

Noen produsenter er nemlig så sleipe at de lager produkter som utelukkende har støtte for egne dildoer. Disse bør man holde seg unna. Det er jo et stort poeng at kvinnen (eller mannen) som har på seg strap-on-beltet skal kunne bytte ut dildoene etter hvert som man ønsker å prøve noe nytt. Lite fleksibilitet gir lite kreativitet – noe som igjen gir kjedelig sex…

Pris

Det er ganske store forskjeller i pris på de dyreste og billigste strap-on-dildoene. Selvfølgelig er det slik at pris ofte har en sammenheng med kvalitet. Slik er det veldig ofte når man kjøper sexleketøy.

Men vi har bevisst klart å unnlate produkter i testen som helt åpenbart er overprisede.

For både kvinner og menn

Strap-on kan brukes av både kvinner og menn. Det finnes faktisk ganske mange menn der ute som sliter med å «få den opp».

I slike situasjoner kan en strap-on være et godt substitutt for en knallhard penis. Det er også en måte å sikre seg at et par fortsatt kan ha fine seksuelle stunder sammen… til tross for ereksjonsproblemer.

Gode feste-muligheter på seletøyet

Ingenting er verre enn et strap-on-belte som sitter løst på kroppen. Det er noe av det absolutt verste som finnes. Da vil man automatisk miste rytmen og man må hele tiden justere selen.

Det er viktig at borrelåsen er såpass sterk at beltet sitter nærmest «som støpt».

Avsluttende ord

Det å ha en strap-on-dildo er noe som virkelig tar det seksuelle forholdet til et nytt nivå. Nå snakker jeg i hvert fall for meg og min partner. Nå er det ikke lengre èn penis inne i bildet…men èn penis og en dildo. Og vi er begge klare til å penetrere hverandre når vi begge to er i et litt lekent humør.

Kjøper du en ordentlig god strap-on, så kan produktet vare i mange år. Det er viktig å kjøpe en modell som har støtte til en rekke forskjellige dildoer. Man ønsker tross alt å eksperimentere litt. Derfor er det viktig at strap-on-beltet du kjøper gir støtte til at dildoen er avtagbar.

Vi i Erotikkguiden forstår at folk har noen seksuelle grenser som de ikke tenker å endre på. Det er ikke slik at man bør føle seg tvunget til å bli penetrert av noen. Men jeg kan snakke for meg selv når jeg sier at vi har fått en helt ny dimensjon i sexen vår etter at vi begynte å bruke dildoer. Og ikke minst er det perfekt for kvinner som har sex med kvinner. Selv er jeg bifil og har sånn sett også et «åpent forhold» med min mann – så lenge jeg kun har sex med andre kvinner.

Tro meg når jeg sier dette: det å bruke strap-on på en annen kvinne føles helt fantastisk. Vi kan rett og slett konkludere med at det overgår alle mine forventninger.

Relevante forbrukertester

Ofte stilte spørsmål

✅Hvilke fordeler er det med å ha strap-on-sex?

Man kommer mye nærmere den personen man har sex med. Til tross for at man ikke «kjenner» noe ved å penetrere noen med en dildo, så vil denne type sex være helt utmerket for ulike par.

Spesielt er det en ufattelig god og nyttig måte å ha sex på for lesbiske par.

✅Hvem er det som vanligvis bruker strapon?

Lesbiske par og menn med ereksjonsproblemer.

I tillegg er det ganske normalt for kvinnen å penetrere mannen, altså såkalt «pegging». Veldig mange kvinner bruker strap-on-belte for å penetrere mannen sin.

✅Er det vanskelig å styre dildoen når den er festet til strapon-en?

Kvinner har jo naturligvis ikke den «naturlige» bevegelsen av å penetrere noen. Så det er absolutt mulig at det krever litt ekstra tid å bli vant til bevegelsen.

For menn er det som regel ikke noe problemer. Men det er viktig at at du/dere kjøper et belte som har virkelig godt feste til kroppen.

Legg igjen en kommentar