G-punkt – hvor og hvordan?

G-punktet er et av livets mysterier. Forskerne og sexekspertene har vært uenig om g-punktet i noen år, men de fleste er nå enige om at finnes, og kvinner kan oppleve en fantastisk orgasme ved stimulering av g-punkt. Vi skal fortelle deg hvordan du finner g-punktet. Gjennom disse tipsene skal du og din partner bli flinkere til å stimulere g-punktet og lettere oppnå en g-punkorgasme.

Sexleketøy for å stimulere g-punktet

Jeg har selv prøvd denne. Den er fantastisk deilig og har  to vibratorer. Dette gir en deilig vibrasjon som bare må oppleves. Den gir meg også mulighet for å slå av vibrasjonen og kan da brukes som en vanlig dildo. Mye for pengene 🙂

Hva er g-punktet?

G-punktet er et super-sensitivt område som man finner på fremre vegg av vagina. Når denne spotten blir stimulert, på samme måte som klitoris kan det frembringe en raskere orgasme enn ved penetrering.

 

Hvorfor er dette så spesielt?

Ekspertene på kvinnelig orgasmer sier at g-punktet gir en unik orgasme, noe som er totalt forskjellig fra klitoris. Dette skyldes det faktum at prostata har en annen nerve enn klitoris, og derfor gir g-punktet en annen orgasmisk følelse. Denne følelsen er dypere og langt mer behagelig.

 

Har alle kvinner g-punk?

Vel, ja, g-punktet eksisterer, men enhver kvinne er forskjellig. For noen er det en ”off-the-wall” erfaring og andre føler ingenting. På samme måte som noen kvinner har spesielt sensitive brystvorter og andre ikke.

 

Hvorfor har vi et G-punktet?

Noen leger mener at g-punktet er der av andre årsaker enn for nytelse. De mener at g-punktet er der for en eventuell fødsel. Grunnen for dette er at når g-punktet blir stimulert skal man visstnok øke smerteterskelen med 84 prosent. Dette er vel også noe som kan testes ut under sexen?;)

 

Kan G-punktet gi deg en garantert orgasme?

Det finnes ingenting som heter ”garantert orgasme”. Men dersom du vet at g-punkt stimulering fungerer for deg, er dette absolutt en god ting. Orgasme handler om hvor godt du kjenner deg selv og partneren. Jo mer du kjenner deg selv, jo større sjanse for en orgasme.

 


Hvordan finner jeg G-punktet?

På innsiden av skjeden, ca 2 – 5 cm inn, er det en liten ”knott” med rifter på. Du burde ligge på ryggen og føle med fingrene oppover mot taket. Du skal da kunne merke en grovere flekk av huden i forhold til glatte områder på hver side.

Men husk at flere kvinner ikke føler noe rundt det såkalte g-punktet. Det som er viktig å huske på da er at man alle er forskjellig, og det ikke er alle kvinner som føler noe. Da bør man heler fokusere på andre steder av kroppen som kan være sensitive 🙂

Legg igjen en kommentar