Glidemiddel for sex

Nesten alle har opplevd at under sex er kvinnen tørr og blir bare ikke våt. Dette skaper friksjon og gjør at begge kan få smerter. Du prøver med spytt, men før du vet ordet av det, er hun tørr igjen. Hva gjør du?

Glidemiddel er løsningen. Dette er kjempeeffektivt og utrolig digg. Vi bruker det ofte, selv om jeg ikke har store problemer med tørrhet. Det er utrolig deilig og kommer i forskjellige former.

Glidemiddel kan hjelpe til at mannen ikke kommer for tidlig da det skaper mindre friksjon. Ved anal-sex er også glidemiddel en selvfølge – en aktivitet som blir stadig mer vanlig blant par.

Mange tror at glidemiddel ikke er nødvendig, men dette er fordi dem aldri har prøvd det. Glidemiddel kan piffe opp sexlivet. Dette gjør som sagt at damen ikke trenger å være våt, noe som igjen gjør at du kan ta en kjapp en 😉

Det finnes flere typer glidemiddel. Blant annet vannbaserte, silikonbaserte og oljebaserte. Dette er tre vanligste og nesten alle faller inn under en av disse kategoriene. Dette skal jeg skrive om senere 🙂

Relevante artikler

Legg igjen en kommentar