Hva er en vibrator?

Hva er en vibrator?

Som vi skrev i artikkelen om dildo, er det stor uenighet om hva som definerer en dildo, og hva som definerer en vibrator. Vi mener at en vibrator er en mekanisk innretning som skaper vibrasjon. Dette gjør ikke en dildo.

En vibrator får som oftest strøm fra AA-batterier, men av og til forekommer det at en vibrator trenger en ledning for å vibrere. De fleste kvinner foretrekker batterier da ledningen kan komme i veien.

En dildo begrenser seg til kun penetrering, mens en vibrator kan brukes til å stimulere andre ting en kjeden. De fleste kvinner liker å stimulere klitoris, og dermed passer vibratoren bra til dette. En vibrerende vibrator på klitoris øker kvinners orgasme med mange prosent.

Vi har flere vibratorer, men den vi bruker mest er de som har en rabbit-funksjon slik at man kan få seg klitorisstimuli samtidig som man koser seg vaginalt. Jeg må innrømme at jeg sjelden tør å hooke tak i noen vibrator som jeg ikke kjenner til da jeg koser meg stort med de jeg allerede har liggende i skuffen.

Lenker:

Vibrator test: Topp 7 vibratorer som kvinner elsker

http://www.erotikkguiden.org/vibrator-pa-internett-%E2%80%93-billig-trygt-og-deilig/

Vibrator: Hvordan velge sin første vibrator?

Rabbit-vibrator test: 4 vibratorer som stimulerer klitoris

http://www.erotikkguiden.org/anmeldelse-av-vibrator-mrs-rabbit/

 

Hva foretrekker dere? Dildo eller vibrator?:)

Legg igjen en kommentar