Glidemiddel og vibratorrens

Glidemiddel og vibratorrens – nyttige hjelpemidler

Er det to ting du bør ha når du skal benytte deg av en dildo eller vibrator, så er det glidemiddel og vibratorrens. Og det er faktisk to forskjellige ting som begge lønner seg utrolig mye å ha. Vi kaller dem obligatoriske om du skal ha et sexleketøy som enten går under kategorien DILDO eller VIBRATOR.

Det er stort utvalg og gode priser på nevnte nettbutikk.

Glidemiddel

Hvorfor bør du ha glidemiddel når du skal benytte deg av en dildo? For det første er det også lurt å benytte seg av gliedmiddel under vanlig sex da man enklere får det vått i tillegg til å være behagelig for både han og hun. Når du benytter deg av en dildo eller vibrator, så bør du smøre hele vibratoren ned med glidemiddel slik at det blir så glatt som overhodet mulig.

Glidemiddel hjelper for både kåthet, hvor enkelt det er å putte sexleketøyet inn i vagina og renslighet.

Relevante artikler

Vibratorrens

Det en vibratorrens brukes til er å rense sexleketøyet, altså dildoen eller vibratoren, etter bruk. Så dette er et middel man bare skal smøre forsiktig på selve leken for at det skal bli helt rent. Vi anbefaler egentlig ikke å vaske dildoen i vaskemaskin eller liknende greier, men det vil selvfølgelig også fungere å benytte seg av en slags såpe dersom du benytter deg av veldig varmt vann i vasken eller dusjen.

Relevante artikler

Legg igjen en kommentar