Her får du tak i billig glidemiddel

Billig glidemiddel

Billig glidemiddel er noe som finnes flere plasser på det norske erotikkmarkedet, men om du skal kjøpe det inn både med diskresjon (anonymitet) og med hurtig frakt, så er det strengt tatt Erotikknett.no. I tillegg til å ha hurtig frakt og anonyme pakker, så er det også en del andre ting som differensierer denne nettbutikken fra de andre. Blant annet:

– Stort utvalg
– Mange forskjellige smaker og andre tilsetninger som gjør glidemiddelet unikt
– Kombinert med mange andre sexleketøy

Men dersom du kun skal ha billig glidemiddel, så er jeg i hvert fall ikke i tvil om hvilke nettbutikk du bør velge. Du kan i hvert fall klikke deg inn og sjekke ut utvalget.

Hvorfor skal man ha billig glidemiddel?


Spørsmålet kommer nok til mange som ikke har hatt veldig mye sex. For hvorfor skal man begynne å gjøre sexen enda mer klissete enn det den allerede er?

Vel, det er jo flere grunner til at man skal kjøpe seg et billig glidemiddel, men det enkleste svaret er selvfølgelig at «man får bedre sex» av å kjøpe seg et. Du tror kanskje at det er noe man bør ha kun dersom man utøver veldig avansert sex – som analsex og liknende, men det er godt til bruk på vaginal sex.

Du skal heller ikke trenge å betale så veldig mye for det – spesielt med tanke på hvor lett det er å få tak i samt hvor billig det produseres i lavkostland. Billig glidemiddel er nettopp billig fordi det har så lave kostnader knyttet til produksjon og salg.

Har skrevet «side opp og side ned» om Kondomeriet ved tidligere artikler, men må også trekke frem deres gode priser og flotte utvalg også når det kommer til glidemiddel.

Oversikt over ulike typer glidemiddel

Skal du ha en liste over alle de mest populære og mest solgte glidemidlene i Norge, så er dette en god oversikt å ha. Vi anbefaler deg at du ser tydelig at det er forskjellige typer glidemiddel med forskjellig type materiale som har hver sine bruksområder.

Det finnes mange ulike glidemiddel-typer.

Her er en oversikt over de som er mest vanlige i Norge:

Legg igjen en kommentar