Hva er en minivibrator?

Minivibrator – hva er det?

En minivibrator passer inn i mange kvinners livsstil av mange forskjellige grunner, men kanskje spesielt med tanke på at de er diskre, enkle å transportere og gir maks utslag i form av gode orgasmer. Disse minivibratorene tilbyr personlig komfort og

En “Gold Rush” minivibrator på knapt 14 centimeter.

privatliv, og er enklere å ha hjemme samt er roligere i bruk enn fullstørrelses vibratorer.

I og med at de finnes i alle slags former og størrelser er det slik at minivibratorer er små nok til å gjemme seg i lommen eller vesken mens de fortsatt tilbyr intens stimulering – du kan ikke be om mye mer enn det som en kåt kvinne. Med lett mobilitet, bærbarhet, og følsomhet vil du bli overrasket over hvor deilig det er å ha en klar hver eneste gang du skal fremskaffe en orgasme på egen hånd.

Du “må ha” en minivibrator

Dette er et “må ha”-produkt som sender bølger av glede rett til klitoris.

En flott måte å vekke både deg og partneren din på samt at det er utrolig deilig å ha en vibrator liggende klar for forspill før sex. Sexleketøy blir mer og mer vanlig blant den norske befolkning når det kommer til parsex, og det er ikke uten grunn at det er svært mange par som går til anskaffelse av en vibrator.

Noen av minivibratorene drives også av en fjernkontroll. Det betyr at partneren din kan bli involvert med stor glede i din orgasme. Føl deg fri til å ha den med til en fest, og la din partner styre vibrasjonene fra sofakroken. Noen drives av batterier og andre er trådløse – utvalget er tilsynelatende endeløs!

Mer pirrende enn det kan det vel knapt nok bli.

Hvor mye koster det, og hvor kan jeg kjøpe en slik vibrator?

Det er heller ikke så dyrt å kjøpe inn minivibrator i forhold til hva en vanlig vibrator kommer til å koste. Sånn cirka rundt halvparten av prisen tror jeg det pleier å komme på – selvfølgelig kommer det også an på hvor du kjøper dem inn og til hvilken pris.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera