Historie om første sexakt

Slik gikk hans første sexakt

– Gutt eller jente?
Gutt
– Hvor gammel er du?
21
– Har du pult? Ja eller nei!
ja
– Om så, hvordan var første gangen? Og hvor gammel var du? Var du edru eller beruset?
var 17 den gangen og totalt edru. Det går ikke an å fortelle hvordan det skjedde uten å fakrisk skrive hele historien.

Jeg var på besøk hos to jenter (som var noe som kan kalles et par enda da) i nabobyen. Jeg møtte dem på en fest hos en kompis og de bestemte seg da på at jeg MÅTTE være med dem da de dro hjem (til nabobyen) midt på natta. Ble ikke med dem da, men de overtalte meg til at jeg skulle komme oppover neste helg.
Jeg er en mann av mitt ord, så neste fredag satt jeg på toget og lurte på hva i all verden det egentlig var som foregikk. Men jeg kom fram og andre dagen jeg var der ble det til at jeg og hun ene begynnte å kile hverandre,   lenge,  til slutt dro hun andre og gav meg ett lite blink da hun gikk. Vi fortsatte å kile hverandre og jeg fant ett p

One Night Stands er undervurdert.

unkt som helt klart fremkallte andre reaksjoner enn bare latter og etter at jeg hadde jobbet en stund med dette og delvis latet som jeg ikke visste hva jeg gjorde og delvis ikke visste hva jeg gjorde var hun helt utmattet og hun sa: «er du klar over at om du fortsetter med det der er jer virkelig nødt til å bare hoppe på deg» og så hoppet hun opp i sofaen mens jeg satt på gulvet.

Jeg strekte meg etter «punktet», forresten var det ikke i skrittet hennes eller en pupp, hvis noen skulle tro det, og hun rykka lekent unna, jeg prøvde flere ganger med samme reaksjon. Til slutt spurte hun om jeg egentlig visste hva jeg drev med og jeg svarte ærlig som jeg er «sånn passe». Så begynnte vi å prate og jeg fikk vite at forholdet deres egentlig var så og si over og det ikke var nøye for hun andre hva hun gjorde , før vi fortsatte å kile hverandre litt helt til jeg traff «punktet» igjen og hun reagerte skikkelig. Da spurte hun igjen om jeg vissta hva jeg gjorde og jeg sa «enn om ikke jeg tør å gå prøve meg» og hn svarte «skal vi ha sex» jeg svarte jo da at jeg lurte på hvordan det ville affektere hennes forhuld til hun andre, men det sa hun ikke gjorde noe. Så vi ble enig om at vi skulle ha sex, og hun fikk vite at det var første gangen min, så hun tennte stearinlys og forskjellig slikt, sånn som jenter er flinke til.

Og så hadde vi sex, det var skikkelig deilig, begge var klare som fy etter tidenes lengste forspill, men jeg fikk ikke til å komme og ble egentlig ganske flau, (Det har faktisk skjedd første gangen hver gang jeg har vært med ei ny dame for meg siden også) Men det gjorde egentlig ingen ting. Det ble slutt mellom henne og hun andre og vi ble sammen og var sammen så og si hver helg og i feriene (og hadde så og si konstant sex mens vi var sammen) i nesten ett år før det ble slutt.
Det som gjør at dette ble ekstra sært er er at hun andre ble en god venninde av meg i ettertid.

Så det var historien om min første gang (og noen hundre av de påfølgende).

Legg igjen en kommentar