Hva kan swinging gjøre for forholdet deres?

Selv har jeg hatt tre forskjellige partnere jeg har «overtalt» til å bli med på swinging.

Det er ikke nødvendigvis fordi jeg er helt ekstremt kåt hele tiden. Men det å introdusere forholdet til en «partnerbytte»-dimensjon er ufattelig givende. Tro meg.

Når man kan ligge i sengen og snakke ut om hvor deilig sex man hadde med en annen tidligere på kvelden. Det finnes knapt noe mer pirrende.

Jeg har vært helt fullstendig ærlig om mitt forhold til swinging.

Her er noen artikler du helt sikkert har lyst til å lese:

Swinging – bedrer det forholdet?

Mange par har snakket om å legge til «swinging» som en aktivitet de skal bedrive for å få orden på sexlivet. Faktisk er det slik at sannsynligvis en meget høy andel har tenkt på det i løpet av kjærlighetslivet med sin nåværende partner. En mye mindre andel gjør noe med det.

For mange vil det å bedrive swinging være en falliterklæring mot sitt nåværende forhold.

Så spørsmålet er – hvis du er interessert i det, hva er det i så fall som stopper deg eller dere i å prøve ut swinging? For folk flest er det noenhovedgrunner som holder dem tilbake. Om det kun er det mentale som stopper dere i å prøve det ut, så vil jeg anbefale dere å tenke det nøye over for å se om dette kanskje faktisk kan være noe for dere.

Dessverre er det slik at det er noen grunner som går igjen og igjen i par som skal prøve ut swinging for første gang.

Den første grunnen er at deres partner ikke er interessert, eller til og med mot ideen. Det er mange underliggende årsaker til dette, men det kommer egentlig ned til én ting. Hvis noen ikke ønsker å prøve swinging (eller noe annet for den saks skyld) er det fordi deres tro er at det er mer smerte enn glede knyttet til hva som kommer til å skje under en slik akt. Kanskje de tror at deres partner vil finne noen andre mer attraktive enn dem, og at det vil skade eller ødelegge deres forhold. Kanskje de tror det ville ikke være hyggelig, og de vil bli presset til å gjøre noe de ikke ønsker å gjøre.

Hvis dette er tilfelle, så er det viktig å snakke med med partneren din hva swinging betyr for deg, hvorfor du ønsker å prøve det, og for å berolige dem om at det ikke vil skade forholdet. La dem vite at swinging kan faktisk være en forbedring til deres sexliv sammen – og at det har hjulpet utrolig mange par som har «stivnet» i sexlivet sitt.

Hvem skal man swinge med?

Den andre grunnen er som regel slik at man ikke er helt siker på hvordan man skal komme i kontakt med de folkene man skal ha sex med og swinge med. Swingingmiljøet i Norge er ikke så veldig stort, så det er kanskje bedre å nærme seg noen litt mer lukkede miljøer enn å registrere seg på større nettsteder som samler folk som skal swinge i Norge.

Det er også veldig vanlig å høre med venner og venninner som man kjenner godt om de er klare for litt swinging, men vær påpasselig med hvem du spør – slik at de ikke ser på dere som noen sexgale tullinger (noe den allmenne oppfatningen av Swingers er).

Vi ønsker i hvert fall lykke til om dere tør å prøve ut swinging!

Legg igjen en kommentar