Normalt med to orgasmer samme kveld?

Spørsmål:

Har et spørsmål angående gårsdagen da jeg hadde en sexy opplevelse med kjæresten min.

Jeg sugde ham etter at han gikk ned på meg, og han stoppet meg og sa at han kom til å komme i munnen min hvis jeg fortsatte. Så jeg la meg oppå han og red han og jeg la ham inn meg. Etter en bitteliten stund (jeg tror helt ærlig at det ikke varte mer enn 45 sekunder) sa han til meg: «Hvis du fortsetter i det tempoet der

© Flickr - hurricanemaine

kommer jeg til å komme kjempefort!». And so he did. Etter bare et minutt med sex kom han inni meg, noe jeg egentlig ikke har noe i mot da.

Jeg tror han ønsket å holde på lenger, men jeg tror ikke han kunne klart det akkurat i går. Jeg vet det er veldig stramt når jeg setter meg oppå han og rir han. Det er nok grunnen til at han kom så utrolig fort – vi har ikke hatt sex sammen så mye tidligere, men han har aldri pleid å bruke mindre enn fem minutter i hvert fall. Tror du han likte dette? Eller er det en dårlig seksell erfaring å ha med seg?

Senere ga jeg ham en blowjob, og han kom i munnen min – en god kveld alt i alt eller ikke? Seriøst, jeg trenger dine synspunkter.

Svar:

Du er uroer deg for ingenting – stole på meg. Han kom først under sex og så kom han igjen etter en blowjob. Jeg ville begynne å bekymre meg hvis han ikke kunne komme eller få pikken sin hard, men dette er helt tydelig noe han ikke har problemer med.

Du er tydeligvis en sexpartner han setter pris på og ønsker å holde på lenge med, så det ville jeg absolutt tatt med meg som noe positivt. Det er ingen grunn til å bekymre seg for at han ikke skal like det du driver med i hvert fall – det er ikke mange norske menn som har en så snill sexpartner at de suger han senere på kvelden etter å ha hatt sex med han.

Legg igjen en kommentar