Hvordan snakke dirty til han

Vi har skrevet en artikkel som du heller bør lese. Den heter «Eksperttips: Slik blir du god på dirty talk i senga«. Ta en kikk på den. 🙂

Ofte ønsker kjæresten din at du skal snakke ”dirty” til han. Dette opplever mange som en smule kleint, og vet ikke helt hvor dem skal begynne eller hva dem skal si.

La det gå naturlig

Når man skal snakke dirty til hverandre, er kanskje det viktigste at det ikke høres ut som han tvinger deg. Dette tenner ikke i det hele tatt og blir bare kleint.

Det som kan være lurt er å si det som faller deg inn, enten det er sensuelle kommentarer eller frekke bemerkninger. Ikke tenk gjennom hva du skal si, og du trenger heller ikke å snakke gjennom hele akten da dette kan føre til at dere mister fokus.

Det enkle er ofte det beste. Altså, du skal starte forsiktig og bli vandt til denne nye tilnærmingen til sex. Du kan starte med å si at du liker måten han tar på deg ved og for eksempel si at ”Jeg liker måten du tar meg på låret!”.

Gi hyggelige komplimenter

En annen ting man kan gjøre er å gi kompliment om kroppen til hans, ved å si at han ser ster ut, du er deilig når du ligger over meg osv. Du kan også si hva du vil han skal gjøre med deg, som for eksempel at han skal kose med brystene dine, hold meg hardere eller bit meg på halsen.

Om du fremdeles sliter med dirtytalken og ikke klarer å komme på noe, la han ta styringen. Du kan da spørre hva  han ønsker å gjøre med deg eller hva han vil du skal gjøre med han. Etter du har hørt hva han har å si, kan du gjøre et nytt forsøk ved å få han til å gjøre det samme til deg.

Vi slet veldig med dette i starten fordi det hørtes ikke ekte ut når vi prøvde å snakke dirty til hverandre. Men etter litt trening går dette nå som smurt. Det er utrolig digg når man kommer inn i det. Men som sagt, gi det litt tid =)

Legg igjen en kommentar