Hvorfor bruke sexleketøy

Hvorfor bruke et sexleketøy?

Er fingre, penis munn, tunge, klitoris, vagina etc. tilstrekkelig til å ha fantastiske seksuelle opplevelser? Hvis ja – hvorfor skal man bruke sexleketøy?

Godt spørsmål, men sexleketøy gi hjelp til din fantasi og gir deg variasjon i sexlivet ditt, i tillegg til ekstra stimulering som ikke er mulig under normal sex. Og, vi har fortsatt ikke snakket om terapeutisk bruk som assistanse i ereksjon for mennesker som har vansker med å nyte sex eller skaffe seg ståpikk.

Det er også en del faktorer som har blitt beskrevet som helsemessig gode av diverse undersøkelser som gjør at man bør eksperimentere med sexlivet sitt for å få så mye ut av det som overhodet mulig.

Noen av fordelene med å bruke sexleketøy var nemlig:

– Bedre sexliv.

Det var ikke bare sexlivet alene som bedret seg, men damer som begynte å bruke dildo fikk også etter hvert bedre sex med kjæresten sin. Og det var i følge undersøkelsen neppe tilfeldig.

Man lærer faktisk underlivet sitt bedre å kjenne dersom man leker litt med det noen ganger…

– Mer spennende og utvidet horisont.

Tro det eller ei, men det finnes faktisk en stor del av kvinner i Norge som går gjennom livet sitt uten å ha prøvd en vibrator eller dildo. Samt en del menn som stryker med uten at de har sett snurten av en fleshlight. Bare for å si det med en eneste gang; det er rimelig triste greier.

Man bør prøve i hvert fall de «mykeste» av sexleketøyene og heller kjøpe de litt mer avanserte etter hvert – dersom det skulle falle i smak.

Kjøp av sexleketøy – hvor skal du begynne?

Begynn med den enkle vibratoren som du kjøper på internett. Hvis du nyter opplevelsen bør du deretter gå videre til de mer sofistikerte sexleketøyene .Med tiden vil du vite hva som passer deg best.

Andre ting som kan og bør kjøpes av sexleketøy og hjelpemidler er:

Glidemiddel
Dildoer
Sexy undertøy for både han og henne

Jeg vil nærmest garantere deg/dere at sexlivet vil bli helt annerledes dersom man får utvidet horisonten litt og kjøpt inn noen frekke leker som kan være med på å bygge opp under et fornybart sexliv.

Legg igjen en kommentar