Sperm i ansiktet: Nedverdigende eller deilig?

Sperm i ansiktet – hot or not?

Vi har spurt en rekke kvinner om hva de mener om det å få “cum i ansiktet” – altså at spermet fra mannen blir delt ut over fjeset til dama. Slikt kan du egentlig se dersom du åpner en eller annen streamingtjeneste for porno og søker på “cumpilation” eller “cum in face”.

Tro meg – det er mer populært enn du kanskje skulle ane.

Her er i hvert fall noen reaksjoner på hvorvidt det er deilig eller nedverdigende for dama å få spermet i ansiktet:

Dame nummer èn:

“Jeg liker ikke det på ansiktet mitt, jeg personlig ville bare svelge det slik at det blir mindre å rydde opp i etterkant.
Det er egentlig ikke noe nedverdigende ved å komme på en dames ansikt, akkurat som jeg føler det ikke er nedverdigende for meg å sprute på en manns ansikt.

Men det er bare min mening
.”

Dame nummer to:

“Synes egentlig ikke det er noe deilig i det hele tatt, men noen ganger lar jeg gutta gjøre det. Tar sjelden å svelger

Rolig kjæreste er fint å ha. Foto: erotikknett

spermet på en one night stand, så da blir det fort at de spermer ut over ansiktet mitt, puppene mine eller rumpa. Veldig vanlig at de bare trekker pikken sin ut og spermer ut over hele rumpa dersom de avslutter med å ta meg enten analt eller i doggystyle… så egentlig sier jeg nei til å komme ut over hele ansiktet. Klissete er det også.”

Dame nummer tre:

“Jeg personlig synes det er sexy, med mindre spruten lander i øynene. Det svir helt vilt og har lært meg å alltid holde øynene mine lukket når han står og runker for å komme i ansiktet mitt.

Dette er selvfølgelig en slik sak alle damer har en forskjellig mening om. Jeg sier ikke at det skal være okay for alle damer å tillate menn å sprute dem i ansiktet, men jeg ser egentlig ikke helt problemet med det dersom kjæresten din tenner på det.”

Vi ser at det er en ganske stor spredning blant flere damer på dette med å sperme i ansiktet, men vi kan vel ta en ganske grei oppsummering på at de aller fleste synes det er helt greit under kostelige forhold.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera