Nødt eller sannhet – brettspill

Nødt eller sannhet

Det er en ganske morsom selskapslek som kalles «Nødt eller sannhet» og spilles som regel når man enda er ganske ung og lovende.  Spillet går ut på at man trekker et kort, får deretter spørsmålet om du skal være nødt til å gjøre noe eller om du ønsker å fortelle en sannhet om deg selv.

Nå kommer også leken som brettspill – og den er mer populær enn noen gang.

«Truth or Dare er en spennende variasjon av det klassiske spillet «nødt eller sannhet». Perfekt for å krydre et vorspiel eller en samling med gode venner!

Spillet består av 69 hete spørsmål hvor sannheten er det eneste som teller, og 69 utfordringer for den som tør å ta sjansen. Bruk chipen som følger med for å bestemme hvilken type kort du skal trekke. Det går også an å spille med poeng, slik at dere kan kåre en vinner. Poengene er antallet hjerter på kortene. Tips: Bli enige om en passende gave til vinneren på forhånd. «

Jeg har faktisk prøvd spillet selv og det er ganske utfordrende og morsomt. Passer nok kanskje ikke best sammen med kjæresten din da du kanskje helst ikke helt vil vite alle hans eller hennes hemmeligheter, men kan være perfekt som en vorspiel-lek med gutte- eller jentegjengen.

Nå skal det sies at det aller best passer sammen med single venner og venninner som man kan utfordre litt på «nødt»-fronten. Det er ganske håpløst dersom man må hoppe over alle disse kortene bare fordi de som spiller det kan stå i fare for å være litt for gode venner.

Slik ser spillet ut hos Kondomeriet.

Relaterte artikler

 

Legg igjen en kommentar