Lelo Lyla produktanmeldelse

Lelo Lyla Produktanmeldelse

Lelo Alia er en av de mest solgte produktene fra kvalitetsleverandøren Lelo. De produserer i hovedsak sexleketøy for kvinner i alle former og sjangre, og hovedfokuset er høy kvalitet og pent design. I tillegg til brukervennlighet selvfølgelig.

Min erfaring er i hvert fall at du kan ha Lelo-sexleketøy stående fremme i hyllen på stua når gjester er på besøk uten at Lelo-leketøyet gir seg til kjenne som hva det egentlig er.

Har nå hatt Lelo Lyla i en god stund og kost meg ganske mye med det. For å slippe å skrive 500 ord om hvilke egenskaper den har og hvor god den er, så har jeg faktisk støttet meg til en video på YouTube som «pretty much» summerer opp hva jeg har å si om den. En ærlig brukeranmeldelse om et sexleketøy som er perfekt for kvinner!

Vi i Erotikkguiden valgte nemlig å kjøpe inn og teste Lelo Lyla – en av Lelos mest kjente sexleketøy.

Lelo Lyla – Perfekt fjernstyrt vibratoregg for kvinner

LELO Lyla 2 er et helt fantastisk vibratoregg som kan brukes med en fjernkontroll. Med andre ord: du kan la partneren din bestemme frekvens og hastighet.

Et unikum av en vibrator.

  • Veldig genialt design
  • Fjernkontroll følger med
  • Produsert av verdenskjente LELO
  • Et sexleketøy som selges over hele verden
  • Vi i Erotikkguiden gir deg nærmest orgasme-garanti

Finnes det noe som er bedre enn sex?

Svaret er selvfølgelig «nei», men det betyr ikke at sexlivet konstant kan forberedes. Jeg kan nærmest skrive en veldig lang bok om alle mine erotiske opplevelser de siste årene.

En av kapitlene i boken ville definitivt omhandle LELO Lyla 2. For dette er et sexleketøy jeg har hatt utrolig mye glede av de siste par månedene.

God håndkontroll

En av de beste egenskapene til Lyla 2 er den håndholdte fjernkontroll som endrer måten egget vibrerer på. LELO har implementert det som de kaller «SenseMotion»-teknologi. Det vil si at vibratoren har et vibrasjonsmønster som følger håndbevegelsene dine. Når kontrollen ligger helt flatt, så vil egget nesten ikke vibrere.

Om du begynner å plassere fjernkontrollen vertikalt, så begynner vibratoren å øke i intensitet og styrke. Dette er en utrolig kraftig og god egenskap som gjør at det er veldig lett å kontrollere hastighet – til tross for at man nærmer seg klimaks.

Beste sexleketøyet vi har prøvd

Selv om vi ikke utfører noen offisiell undersøkelse her, så kan vi være litt dristige. Og jeg skal være så dristig at jeg sier at Lyla 2 er det beste sexleketøyet jeg noensinne har prøvd. Det er lett å bruke, har en fornuftig pris og er utrolig morsomt å leke med. I tillegg kan det også brukes sammen med en partner.

Har du en mannlig elsker eller partner, så er jeg helt sikker på at han vil elske å prøve å holde i fjernkontrollen mens du nærmer deg orgasme.

Produktspesifikasjoner

Farger3 stk (Lilla, rosa, svart)
ProdusentLELO
Type sexleketøyVibrator / Vibratoregg
BatterierAA-batterier (inkludert)

Lignende forbrukertester

Legg igjen en kommentar