Vil deilige damer egentlig ha mye sex?

Vil de deiligste damene ha mye sex?

Spørsmål:

Jeg vil virkelig vite om de fleste kvinner / jenter, spesielt de som er aller mest sexy, ønsker deilig og langvarig sex og om det er hva de forventer fra gutta som de dater?

Og dessverre er det noen av oss gutta som ikke klarer å utføre «porno-sex» fordi vi har helseproblemer. Som meg – da jeg er semi-impotent og har nerveproblemer der nedentil, noe som gjør at det blir utrolig vanskelig å tilfredsstille damer. Bare jeg har sex gjør det jo vondt på penis.

Hun er klar for å snart gi blowjob.

Sånn man ser på Paradise Hotel da for eksempel. Mange deilige damer – blonde og med store pupper som snakker om hvor kåte de er og hvor deilige menn/gutter de bare drømmer om å ha sex med. Men når man er ute på byen virker det jo som om at det nettopp er de deiligste damene som har det mest avslappende forholdet til å ha deilig sex.

Svar:

Jeg tror nok de aller fleste mennesker ønsker seg deilig sex, ja. Det kommer jo selvfølgelig an på hvilken person du spør – alle er jo forskjellige. Og det må man bare takle.

At du generaliserer «deilige/hotte» damer som melder seg på programmer som Paradise Hotel er jo i utgangspunktet litt ironisk da jeg har på følelsen av at disse ikke helt representerer de fine damene ellers ute i samfunnet…

For å konkludere; alle mennesker har vel et eller annet behov for nærhet og seksuelle relasjoner. Men ikke alle har det på like høyt plan.

2 kommentarer om “Vil deilige damer egentlig ha mye sex?”

Legg igjen en kommentar