Ny satsing: Billig glassdildo hos Erotikknett

Kjøp en billig glassdildo hos Erotikknett

Erotikknett har i det siste tatt inn utrolig mange billige glassdildoer for å få på plass en ny kundegruppe, og får å «please» de eksisterende kundene som ikke kan få nok av glassdildoer. Det fine med disse dildoene er at de er laget i et utrolig hardt og mykt materiale og er utrolig gode på å gi vaginal orgasme til de som ofte nyter dette. Vi falt for alvor for glassdildoen som kalles «Glass Wand 12».

I tillegg er den jo utrolig pen å se på.

Ikke bare er den pen å se på – den har også nupper ytterst på tuppen slik at kvinnen får et mye bedre forhold til orgasmen enn hun ville gjort uten disse nuppene. Men det er først og fremst designet at Glass Wand 12 henter de beste prisene på – enkelt og greit fordi det er en av de aller lekreste dildoene vi noen gang har sett. Og en av de billigste. For kun 299,- NOK kan du kjøpe denne glassdildoen, noe som må sies å være svært rimelig i forhold til veldig mange andre aktører i samme bransje.

Eksperimentering med hete og kulde

I tillegg skriver XXX følgende om eksperemintering på sine nettsider:

«Glass tar opp varme (og kulde) svært godt, slik at man har muligheten til å eksperimentere med det.

Erotikknett.no tilbyr utrolig mye bra innenfor dildosegmentet.

Glasset kan både varmes opp og kjøles ned, noe som gir rom for utallige eksperimenter….. Den beste måten å varme/kjøle ned glass er med hjelp fra vann, eller kjøleskap.»

Med andre ord kan det være gunstig å kjøpe seg en glassdildo om man har behov for å prøve ut noen nye metoder for å bli kåt/skaffe seg orgasme. Mange vil nok si at det å varme opp en glassdildo før man tar den i bruk er en av de aller beste og hurtigste måtene for å skaffe seg en selvopplevd orgasme på, noe som nesten bare må prøves hos de aller fleste kvinner.

Kjøp glassdildo i dag!

Uansett. Har du lyst til å kjøpe en glassdildo, så anbefaler vi for alvor Glass Wand 12 da den er blant de aller beste og billigste på markedet. Kjøp og les mer her:

Legg igjen en kommentar