Billig dildo med sugekopp

Trenger du en ny dildo?

Det nyeste på markedet er i hvert fall at flere og flere dildoer selges med sugekopp slik at man kan plassere den der man ønsker den. Du har kanskje sett sexstillingen «Reverse cowgirl» der kvinnen sitter oppe på en passiv partner og rir?

Dette er kanskje den sexstillingen som gir kvinner flest og hurtigst orgasmer, og nå er det også mulig å skaffe seg disse orgasmene ved hjelp av en dildo. Og prisen på dildo med sugekopp er faktisk ikke så ille heller – til tross for at den har en funksjon som de aller fleste kvinner drømmer om å ha på dildoen sin.

Hetenetter selger billig dildo med sugekopp

Skal du kjøpe en god og billig dildo, så er dette absolutt tiden for det.  Hetenetter.no har en dildo som de kaller «Basix dildo med

Dildoer kommer i alle fasonger.

sugekopp», og som har fått svært gode kritikker fra kundene sine. Faktisk er dette et av få produkter som står som fem av fem stjerner i produktkategorien dildo – noe som tyder på at dette på veldig mange måter er en bestselger hos Kondomeriet.

På produktbeskrivelsen står det følgende:

«Dette er ett produkt vi har fått en del forespørsler om, en liten naturtro dildo med kraftig sugekopp.
Selve dildoen er laget i ett naturtro jelly materiale og er svært naturtro i utførelsen, med markert penishode og blodårer.»

Videre står det også at sugekoppen på dildoen naturligvis kan skrus av, og du kan bruke din nye venn som en «vanlig» dildo om du har lyst til dette. Vi har i hvert fall fått en god del tilbakemeldinger på at dildo med sugekopp er det helt nyeste og hotteste på dildomarkedet, og at flere og flere distributører nå begynner å produsere slike varianter.

Det hørtes litt deilig ut med en dildo du kan ri, gjør det ikke?

Legg igjen en kommentar