Dildo med sugekopp test: 5 beste modeller på markedet

Du har garantert bladd deg igjennom mange av nettsidene som selger dildo og sett at det har blitt flere og flere varianter som selges med nye funksjoner du garantert aldri har hørt om. Noen av dem er ruglete for ekstra nytelse. Andre har en «sprutfunksjon» for at kvinnen skal oppleve en ekte følelse av at mannen spruter henne inn i vagina – mens det aller siste på markedet er at det lages flere og flere dildoer med sugekopp.

En dildo med sugekopp betyr rett og slett at det er plassert et festeliknende hjelpemiddel på bunnen av dildoen, noe som gjør at man får muligheten til å sette den fast i flater hvor den blir stående. Du forstår kanskje poenget nå – at man kan «ri» sin egen dildo med den nytelse som det kommer til å medføre?

Sugekoppen er nødt til å være sterk og kan ikke være av typen som blir ødelagt etter et par gangers bruk. Derfor har de aller fleste dildoer med sugekopp en enorm evne til å beholde funksjonen sin til tross for at de blir vasket, rengjort og bruk erotisk av den som eier sexleketøyet.

Vi i Erotikkguiden ble både interessert og litt pirret da vi begynte å finne ut mer om denne funksjonen. Dette førte til at vi kjøpte inn en del dildoer – og rett og slett prøvde dem èn etter èn. Vi fikk noen favoritter – og en god del produkter vi aldri kommer til å bruke igjen. Denne artikkelen er et resultat av timesvis med testing og gode orgasmer… 🙂

Om du skal kjøpe deg en dildo med sugekopp, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no og Sinful.no.

Vinnere av vår test av dildo med sugekopp

Vi starter med en oversikt over vinnerne av testen, deretter mer informasjon om hvert enkelt sexleketøy. Noen ønsker å gå rett på sak – andre ønsker å vite mer informasjon om hver dildo før de bestemmer seg.

#Produkt
1 Deep In Dildo m/sugekopp – Erotikkguidens favoritt!
2Basix Big Dildo 7 med sugekopp – For deg som foretrekker «stort utstyr»
3 King Cock Uncut Dildo – Eneste dildo med realistisk forhud
4 Amor Dildo med Sugekopp – Fullstendig glatt og myk overflate
5 Wallbanger Real Feel Deluxe – Testens kraftigste sugekopp

1. Deep In Dildo m/sugekopp – Erotikkguidens favoritt!

Deep In fra EasyToyser en produktserie som lager realistiske dildoer.

Dette er for kvinner som ønsker å kjøpe en dildo som ligner en ekte penis.

Tommel opp fra oss i Erotikkguiden!

 • 3,6 centimeter tykk
 • Dildoen har baller
 • God og sterk sugekopp
 • Kan også brukes i dusjen
 • Passer perfekt til vaginal og anal lek

Vi må også nevne en ting til med Deep In. Dette er ikke en dildo som koster særlig mye penger. I skrivende stund ligger prislappen på ~ 250 kroner, noe som er en helt uslåelig pris. Virkelig.

Dog er det heller ikke det leketøyet som er lengst. Men de aller fleste kvinner ønsker seg ikke «monster-dildo» på over 20 centimeter. La oss være realistiske. Vi fantaserer ofte om store peniser, men når det kommer til stykke, så klarer vi fint å få orgasme av de variantene som har en realistisk lengde.

Med blodårer og riller

Akkurat som med «ekte vare», så er Deep In utstyrt med blodårer og riller. I tillegg er det ingen tvil om at penishodet er av det realistiske slaget.

Sugekoppen sitter fast når du monterer den på vegg, på gulv eller i dusjen. Vi må også si at vi ble veldig imponert over hvor fastmontert sugekoppen virker til å være.

Vår dom

Vi i Erotikkguiden mener at dette er den beste dildoen med sugekopp på markedet. Den er billig, realistisk og ikke alt for stor.

Når vi i tillegg merker at sugekoppen klarer å holde seg stabil når man penetreres kraftig, så er det ingen tvil. Dette er dildoen du bør kjøpe.

Spesifikasjoner

ProdusentEasyToys
Lengde15 cm

2. Basix Big Dildo 7 med sugekopp – For deg som foretrekker «stort utstyr»

Basix Big Dildo er … BIG. Dette er en stor dildo med en sugekopp festet til bunnen slik at du kan bruke den akkurat som du vil.

 • Sugekopp festes nesten som en separat enhet
 • Hele 19 centimeter lang
 • Gode brukeranmeldelser fra tidligere brukere
 • Selges hos to ulike nettbutikker
 • Brukes med vannbasert glidemiddel

Basix Big er en dildo med sugekopp som brukes av kvinner som ønsker seg et stort leketøy. For la oss være helt ærlig: dette er en STOR dildo.

I tillegg er den veldig fleksibel. Det vil si at du kan bruke den i dusjen, badekaret, på soverommet – eller andre steder hvor du ønsker å bli penetrert. Den kan også brukes til å simulere oralsex hvis du har en ambisjon om å gape over noe veldig stort i nær fremtid…

Kan brukes med Strap-On

Det er også mulig å feste denne dildoen til en strap-on.

Derfor er den også ganske populær blant par som har minst èn mannlig part som ønsker å bli penetrert. Dog er det helt tydelig at de fleste bruker Basix Big når de skal penetrere vagina.

To nettbutikker – litt forskjellige størrelser

Det skal også nevnes at dildoen som selges hos Nytelse heter «7,5». Den er BITTELITT større enn den som selges hos Sinful. Varianten hos Sinful heter nemlig «7» – og referer til antall inches i lengde.

Men om du skulle kjøpe begge to, så tviler jeg egentlig på at du kommer til å kjenne noe særlig forskjell. Om du i det hele tatt kjenner noe forskjell i det hele tatt.

Spesifikasjoner

ProdusentBasix Rubber Works
LengdeCirka 19 centimeter (to ulike modeller)

3. King Cock Uncut Dildo – Eneste dildo med realistisk forhud

King Cock er en kjent produsent av realistiske dildoer. Her har de også utviklet en dildo for kvinner (og menn…) som liker forhud.

 • Ganske lang
 • Veldig realistisk utseende
 • Sterk sugekopp som kan festes overalt
 • Brukes sammen med glidemiddel
 • Laget i PVC-gummi

King Cock er et legendarisk navn i dildo-bransjen. Dette er en produsent som er kjent for å levere kvalitet. Og kvalitet har de så definitivt levert med denne diloen kalt «Uncut».

For de som trenger litt hjelp på veien når det kommer til språk: «Uncut» betyr at man ikke er omskåret.

Realistisk «massasje»

Akkurat som med en vanlig penis, så kan man bruke dildoen til å dra ned forhuden. Det er også slik at forhuden vanligvis dras ned (slik som en vanlig penis) når du penetreres.

Deilig og realistisk!

Godt markert penishode

Hvis du liker litt ekstra tykkelse, så kan Uncut være dildoen for deg. Tykkelsen ligger nemlig på rundt 4,3 centimeter. Det er litt større enn gjennomsnittet.

I tillegg er den laget av gummi i høy kvalitet – nærmere bestemt PVC-gummi.

Vår dom

Alt i alt er dette en dildo for deg som liker det realistiske. De færreste norske gutter og menn er omskåret. Nettopp derfor blir denne dildoen veldig likt det du kommer til å finne i «det virkelige liv» her hjemme.

Spesifikasjoner

ProdusentKing Cock & Pipedream
Lengde20 centimeter lang

4. Amor Dildo med Sugekopp – Fullstendig glatt og myk overflate

Amor er ikke som alle andre dildoer med sugekopp. Sugekoppen er «integrert» i designet – i tillegg til at overflaten er helt glatt.

 • IKKE et realistisk design
 • Svært populær hos tidligere kunder hos Sinful
 • Størrelsen representerer en gjennomsnittlig norsk penisstørrelse
 • Bunnen fungerer som sugekopp
 • Kan også brukes analt

Amor er en dildo med sugekopp laget i medisinsk silikon. Dette er en silikon-type av veldig høy kvalitet. Ikke bare føles den veldig myk mot huden. Den er også holdbar. Dette er et sexleketøy du kan få glede av mange år i fremtiden.

Liten, men stiv

Amor har ikke den største størrelsen. Vi vil vel hevde at størrelsen kanskje er litt mindre enn en vanlig penis. Dette er perfekt for kvinner som føler at de ikke håndterer de aller største versjonene.

Det anbefales at du bruker rikelig med vannbasert glidemiddel når du bruker Amor. Det vil gjøre underverker for opplevelsen.

Spesifikasjoner

ProdusentFun Factory
Lengde13,5 centimeter

5. Wallbanger Real Feel Deluxe – Testens kraftigste sugekopp

Navnet tilsier at denne dildoen kan festes til veggen før man «dundrer løs».

Og det stemmer.

Sugekoppen i bunn er så kraftig at dildoen nærmest kan plasseres hvor som helst.

 • Et ordentlig premium-produkt
 • Koster litt mer enn konkurrentene
 • Realistisk utseende
 • Kommer med vibrator
 • Kjører på vanlige AA-batterier

Real Feel er en produktserie som er utviklet for at dildoen skal føles ut som en ekte penis. Overflaten er silkemyk. Sugekoppen er ufattelig kraftig – og det er også inkludert en velfungerende vibrator i leketøyet.

På den måten kan du sikre deg at du får en ekte opplevelse. Spesielt autentisk blir den hvis du slår til med ganske mye glidemiddel.

Kan plasseres overalt i huset

Ønsker du å onanere på badet? I dusjen? På soverommet? Eller ønsker du å simulere at du blir tatt bakfra ved å plassere denne realistiske dildoen på veggen?

Alt dette, og mye mer, er mulig hvis du kjøper Real Feel Deluxe. Dette er et leketøy som gir deg utrolig mye fleksibilitet. Sugekoppen er så kraftig at du neppe skal være redd for at den «faller av» under lek.

I tillegg kan du bruke Real Feel Deluxe i både dusjen og i badekaret. Grunnen er enkel: denne modellen er laget i et vanntett materiale.

Vibrerer

Motoren i denne lille rakkeren er utrolig kraftig. Du aktiverer vibratoren på en veldig enkel måte.

Men først må du huske å handle inn AA-batterier. Disse følger ikke med i pakken når du kjøper produktet.

Spesifikasjoner

ProdusentPipedream (USA)
Lengde22 centimeter

Fordeler med sugekopp på dildoen

dildo sugekopp fordeler

Du tenker kanskje:

«Hvorfor kan jeg ikke bare kjøpe en vanlig dildo? Er jeg virkelig nødt til å ha en sugekopp festet til bunnen?»

Svaret er: kanskje. Det kommer an på hva du tenker å bruke den til. Og hvor eksperimentell du er. I tillegg er det noen som har noen seksuelle lyster enn andre.

Her lister vi opp noen av grunnene til at du bør vurdere å kjøpe en dildo med sugekopp.

Hendene fri

Hvis du fester dildoen til gulvet eller veggen, så har du noen hender som kan gjøre andre ting.

Nå skal ikke vi i Erotikkguiden avsløre alt for mye om vårt eget sexliv. Men vi kan vel avsløre at en av oss hadde en trekant hvor man hadde en dildo på gulvet og en penis i hver hånd. Det var heftige greier!

Kan brukes i dusjen

Mange kvinner bruker dusjhodet til å stimulere klitoris når de dusjer. En ganske god idé. Og denne idéen blir enda bedre når du fester en dildo til veggen på dusjet.

Hvis du har et flislagt bad, så kan vi si at det er veldig lett å få til et godt feste.

Dobbel dildo

Vi har skrevet en egen artikkel om doble dildoer og fordelen med dem. Skulle du likevel ønske to separate dildoer som kan brukes med en partner, så kan du kjøpe to stykker med sugekopp.

På den måten kan man leke med en partner fra samme sexleketøy – og fjerne sugekoppene fra hverandre etter bruk. Veldig praktisk.

Stabilitet

Det er ingen tvil om at en GOD sugekopp gir stabilitet når du holder på å ri. Det blir litt som med en stor penis på en mann.

Står sugekoppen støtt på gulvet, så skal det veldig mye til for at den faller av under bruk.

Doggy style

Det er vel knapt noe annet sexleketøy enn en dildo med sugekopp som fungerer like godt til doggy style. Mange kvinner er, som vi vet, helt gale etter å bli tatt bakfra. Såfremt det ikke gjør vondt selvfølgelig.

Les også: Liker damer Doggy Style?

Har du en hingst av en mann bak deg, så er det begrenset hvor mye du kan styre hvor dypt han går. Men med en dildo, så kan du enkelt føre rumpa di frem og tilbake mens du holder på. Deilig!

Vibrasjoner eller ikke?

Noen av dildoene på markedet vibrerer. Det vil si at de ligner mer på en vibrator enn en dildo. Om dette er noe for deg, så bør du se etter en vibrerende modell.

Dog må vi advare deg med en gang: de som vibrerer er betydelig dyrere.

Trenger du en ny dildo?

Det nyeste på markedet er i hvert fall at flere og flere dildoer selges med sugekopp slik at man kan plassere den der man ønsker den. Du har kanskje sett sexstillingen «Reverse cowgirl» der kvinnen sitter oppe på en passiv partner og rir?

Dette er kanskje den sexstillingen som gir kvinner flest og hurtigst orgasmer, og nå er det også mulig å skaffe seg disse orgasmene ved hjelp av en dildo. Og prisen på dildo med sugekopp er faktisk ikke så ille heller – til tross for at den har en funksjon som de aller fleste kvinner drømmer om å ha på dildoen sin.

Lignende forbrukertester

Vi kvinnene i Erotikkguiden elsker å teste dildoer.

Det har ført til at vi har skrevet en rekke forskjellige artikler om emnet. Her er våre mest populære:

Konklusjon

Det finnes mange forskjellige dildoer på markedet. Ikke alle er like gode til å gi økt fleksibilitet som et leketøy med sugekopp.

Den lille sugekoppen på bunnen av sexleketøyet gir rett og slett en helt ny dimensjon. Nå trenger du ikke lengre bruke hendene for å tilfredsstille deg selv. Det er virkelig et viktig element som veldig mange kvinner (og menn) setter pris på.

Som du ser i vår forbrukertest, så kommer disse dildoene i mange forskjellige former og farger. Det er veldig viktig å finne en som passer ditt behov. Noen liker de store og svarte. Andre liker at de er i en moderat størrelse, men med mange riller og frekke detaljer.

Uansett håper vi at vår test har inspirert deg til å velge riktig produkt. Det er tross alt derfor vi holder på med dette.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

✅Skal man vaske sugekoppen?

Nei, det anbefales ikke at selve sugekoppen vaskes. Når du vasker dildoen med vibratorrens, så bør du unngå å søle for mye på feste-delen av sugekoppen.

Hvis den blir utsatt for veldig mye væske over lengre tid, så kan den miste kraften.

✅Hvorfor bør man kjøpe en dildo med sugekopp?

De beste sugekoppene kan få et godt feste på nær sagt alle mulige overflater. Dette gir mulighet for penetrasjon uten at du må bruke hendene.

Ikke bare blir det morsommere – det inviterer også til en lang rekke ulike posisjoner.

✅Hvilke egenskaper skal en god dildo med sugekopp ha?

Her er vi dessverre nødt til å gi et litt kjedelig svar. Mye handler om dine preferanser.

Du bør kanskje begynne å se på hva du liker. Liker du litt skrikende farger eller ønsker du en realistisk dildo? I tillegg har selvfølgelig størrelsen mye å si.

Legg igjen en kommentar