Orgasmekrem som fungerer

Hva med en krem som gjør at du får deiligere, hurtigere og hardere orgasmer? De aller fleste kvinner, selv de som er svært fornøyd med sexlivet sitt, har et ønske om å fremskaffe orgasmer som er helt utrolige og som man “aldri glemmer”. Noen av disse kommer i rykk og napp, og du kan aldri forutsi når du skal kunne få en skikkelig hard orgasme.

Helt til du kjøper orgasmekrem og kan nyte slike stunder hver eneste gang. Vi skal ikke overdrive og si at dette er verdens mest revolusjonære produkt som gir deg orgasme bare du får en penis penetrert inn i vaginaen din, men om du har sex med en fyr over en lengre peroide, så skal det være store muligheter for å få disse orgasmene opp på et høyere nivå.

Men Nettbutikken skriver også noe svært viktig om denne orgasmekremen:


Orgasmekremen Secret Garden er dessverre ikke et vidundermiddel om du har problemer med å få en orgasme. Den hjelper heller til med å gjøre orgasmene sterkere, lengre, eller at du kommer raskere…

For mye krem på et sensitivt område kan føre til at man føles nummen, så det gjelder å prøve seg frem med litt ad gangen og finne den riktige dosen som passer deg. Noen opplever også bedre effekt etter at man har brukt kremen en 3-4 ganger.

Om man har kjønnssykdom, som for eksempel herpes, kan kremen irritere dersom man har et utbrudd.”

Salg hos Kondomeriet er flott.

Så, slik vi har skrevet tidligere; dette er ikke noen krem for deg som aldri har fått orgasme og tenker at dette ordner alt. Men vi kan garantere at dersom du er i et fast forhold og/eller har fast sex med en partner du liker, så kan denne kremen fungere veldig veldig bra.

Kremen kan naturligvis også fungere fint sammen med en dildo eller med dine tynne fingre.. alt går på at kremen er smurt skikkelig godt inn rundt klitoris, og at det er dette området det fokuseres på under sex – i tillegg til vaginalt.

Ikke bare vil det merkes hos kvinnen, men også mannen vil få en litt annen opplevelse ved bruk av orgasmekrem. Det vil føles litt som når du/dere bruker glidemiddel, da det glir lettere og friksjonen vil fremheves på en helt ny måte.

Kjøp orgasmekrem her i dag (du vil merke forskjellen): 

.
Powered by WordPress | Skjult kamera