Guide: Slik blir du en MILF

Denne artikkelen er skrevet av en 37 år gammel dame med stor sexlyst. Jeg har fått barn – to stykker.

Men jeg elsker fortsatt den oppmerksomheten menn og gutter gir meg. Selv mener jeg at jeg er en ekte MILF…og er stolt av det.

Guide: Hvordan bli en MILF

Enten du er en hjemmeværende mamma eller en mor som jobber utenfor hjemmet er det å barna til og fra aktiviteter, lage middag og gjør masse klesvask ganske ille når det kommer til hverdagen. Og plutselig er det en stund siden du har barbert beina, ikke fikset håret ditt på en stund og du føler deg ikke akkurat veldig sexy.

Det er nok av fem minutters triks som du kan gjøre for å se bra ut. Forvandlingen til en ekte MILF (mother I’d like to fuck) er ikke så veldig langt unna hos mange norske kvinner.

Det finnes frisyrer som er elegant og sofistikert, og som bare tar noen minutter å fikse. Mange sier at det første en mann ser er øynene, men det virker som om håret er vel så viktig for de aller fleste. Skal du bli en ekte MILF; fiks håret ditt – kanskje blondt og til noe veldig sexy. Skaff litt lengde på det.

De fleste kvinner er enige om at det er få opplevelser som er mer romantisk og avslappende enn å ligge i badekaret omgitt av duftende stearinlys. Men det er ikke akkurat veldig aktuelt for gifte menn og kvinner å ta seg tid til slike ting i hverdagen da barn og stress kommer i veien. Det betyr ikke at du ikke kan nyte en varm dusj med din kjære på morgnen.

Til slutt, selv om du bare har fem minutter til overs må du begynne å trene.

Åtte punkter for å bli en tiltrekkende mamma (MILF)

Så.. et par punkter får å bli en MILF:

1. Skaff deg sexleketøy og piff opp sexlivet ditt.

Du vil føle deg mye mer sexy i det orgasmene kommer på løpende bånd.

Sex avler sex. Desto flere orgasmer du får jevnlig, desto flere har du lyst på. Det er også blitt bevist at orgasme er bra for utseendet ditt. Indianexpress har skrevet en artikkel om hvordan det å få orgasmer gir en ung og glødende hud.

Høres ikke dette ut som første steg til å bli MILF?

Selv anbefaler jeg å bruke vibratorer (som du kan lese om her), men mange velger også å skaffe seg en vanlig dildo.

2. Trening gjør kroppen din sexy.

Begynn med å trene to til tre ganger i uken.

Beklager – det er ingen mødre som har den kroppen de hadde før fødsel. Det kommer du aldri til å få igjen. Men hvis du ikke trener, så kan jeg garantere deg at resultatet blir veldig dårlig. Du kommer rett og slett ikke til å se særlig bra ut.

Trening er helt fantastisk for både kropp og sinn. Selv har jeg gått for den klassiske «bimbo-looken» og implementerte silikonpupper. Men du trenger tross alt ikke gå SÅ langt.

3. Piff opp klesskapet ditt og skaff deg både sexy undertøy og litt stramme bukser.

Om du ønsker oppmerksomhet fra yngre gutter, så skal det godt gjøres å komme seg unna klesvalgene…

Tro meg. En dag skal jeg installere kamera i veska mi og filme hvor mange unge gutter som ser på rumpa mi. De trange jeansene er med på å gjøre folk helt ville – og jeg elsker det.

Jeg kan rett og slett ikke få nok oppmerksomhet hos kåte unggutter.

Skal du kjøpe deg sexy undertøy, så har jeg gode nyheter. Vi har nemlig laget en stor liste over de heteste sexy undertøyene på markedet.

Men….nå er jeg også alenemamma med et stort seksuelt behov. 🙂

4. Gi hjernen din stimuli

Jeg høres kanskje ikke ut som noen intellektuell person. Men det er jeg.

Jeg spiller sjakk hver eneste kveld. Det å holde hjernen sin skarp er noe av det viktigste man kan gjøre for å holde seg seksuelt attraktiv. Ingen ønsker tomme samtaler med sin partner.

5. Kle deg som en dame med høy klasse

Det å gå rundt i klær for tenåringer når du nærmer deg 40 er ikke pent.

Kjøp deg noe litt dyrt og fint. Dette gjelder også når du er på treningssenteret. Det finnes så mange «tacky» damer der ute som velger yogabukser som jeg aldri ville bli sett død i. Heller ikke i min egen begravelse.

6. Få selvtillit

Det er mange måter å få selvtillit på. Du kan se filmer på Youtube eller rett og slett snakke med en del gutter og menn. Desto mer oppmerksomhet du får, desto bedre føler du deg.

Mange kvinner vil si at det ikke er «riktig å få selvtillit på den måten».

Men. Jeg kunne ikke brydd meg mindre.

7. Gå ut på byen

Det å ha et rikt sosialt liv er veldig viktig.

I tillegg kan det hende at du treffer mange kjekke menn.

8. Møt akkurat så mange gutter og menn som du har lyst til – også unge

Om et par timer kommer det til å ringe på døren. Da skal en kjekk ung mann på 25 år komme inn til litt hygge med vin og ost.

Jeg skjemmer meg ikke over noe sånt.

Hvis du henger med unge mennesker, så vil du også føle deg veldig ung. Mitt tips er å elske med veldig unge gutter…de ELSKER nemlig damer som er ganske erfarne i senga.

Hva betyr egentlig ordet MILF? Er det positivt eller negativt?

Mitt svar er: det kommer an på hvem som sier det.

Hvis en 16-åring med litt for høy selvtillit roper «MILF» etter deg på gata, så er det kanskje ikke så sjarmerende. Men hvis mannen din visker «MILF» inn i øret ditt før han river av deg buksa…ja, så kan det gi noe positivt.

Den første referansen er vel «Stifflers Mum» i filmen American Pie.

Og hun var jo…. Flott! Så til tross for at forkortelsen utelukkende bygger på at noen ønsker å ha sex med deg, så trenger det ikke være negativt ladet.

Samtidig forstår jeg at noen kvinner reagerer på forkortelsen. Noen menn bruker ordet for å rett og slett si at:

«Til tross for at du har barn, så er du jo ikke så stygg. Jeg kunne helt fint feid over deg!»

Barnløse menn i slutten av 30-årene

I tillegg skal det nevnes at MILF er en egen sjanger innenfor pornoen. Ofte handler disse filmene om at eldre kvinner har sex med litt yngre gutter.

Ofte stilte spørsmål

?Hva betyr forkortelsen MILF?

Ordet betyr «Mother I’d Like to F***».

Det henspiller selvfølgelig på en mor som har holdt kroppen sin så godt vedlike at hun blir funnet attraktiv av menn. Ofte yngre menn.

?Er det vanskelig å holde kroppen stram etter fødsel?

Ja, det er det.

Jeg skal innrømme at kroppen min aldri kommer til å bli like «sexy» som den var før jeg fødte to barn. Samtidig er kroppen min flott på en annen måte. Men det krever hardt arbeid for å trene seg tilbake til en deilig kropp som menn ønsker å ha sex med. Så ærlig skal jeg være.

?Hva er ditt beste tips for å bli en ekte MILF?

Ikke gi opp!

Det kan være utrolig umotiverende å se kroppen nærmest kollapse etter fødsel. Strekkmerker. Slapp vagina. Amming gir tunge bryster. Men husk: det er løsninger på alt sammen. Og løsningene trenger ikke komme i form av dyr kirurgi. Det beste vil være å gjøre alt sammen naturlig.

Legg igjen en kommentar