Guide: Slik blir du en MILF

Guide: Hvordan bli en MILF

Enten du er en hjemmeværende mamma eller en mor som jobber utenfor hjemmet er det å barna til og fra aktiviteter, lage middag og gjør masse klesvask ganske ille når det kommer til hverdagen. Og plutselig er det en stund siden du har barbert beina, ikke fikset håret ditt på en stund og du føler deg ikke akkurat veldig sexy.

Det er nok av fem minutters triks som du kan gjøre for å se bra ut. Forvandlingen til en ekte MILF (mother I’d like to fuck) er ikke så veldig langt unna hos mange norske kvinner.

Det finnes frisyrer som er elegant og sofistikert, og som bare tar noen minutter å fikse. Mange sier at det første en mann ser er øynene, men det virker som om håret er vel så viktig for de aller fleste. Skal du bli en ekte MILF; fiks håret ditt – kanskje blondt og til noe veldig sexy. Skaff litt lengde på det.

De fleste kvinner er enige om at det er få opplevelser som er mer romantisk og avslappende enn å ligge i badekaret omgitt av duftende stearinlys. Men det er ikke akkurat veldig aktuelt for gifte menn og kvinner å ta seg tid til slike ting i hverdagen da barn og stress kommer i veien. Det betyr ikke at du ikke kan nyte en varm dusj med din kjære på morgnen.

Til slutt, selv om du bare har fem minutter til overs må du begynne å trene.

Så.. et par punkter får å bli en MILF:

1. Skaff deg sexleketøy og piff opp sexlivet ditt. Du vil føle deg mye mer sexy i det orgasmene kommer på løpende bånd.

2. Trening gjør kroppen din sexy. Begynn med å trene to til tre ganger i uken.

3. Piff opp klesskapet ditt og skaff deg både sexy undertøy og litt stramme bukser. Om du ønsker oppmerksomhet fra yngre gutter, så skal det godt gjøres å komme seg unna klesvalgene…

4. Kjøp deg noe godt hos Hetenetter.no og skaff deg noe som gjør at du føler deg bra.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera