Sex med eller uten sexleketøy?

Sexleketøyets historie

Den seksuelle revolusjonen kom egentlig til Europa på 1980-tallet da det ble sosialt akseptert å benytte seg av hjelpemidler for å få et så godt sexliv som mulig. Dildoer, vibratorer og analkuler spredte seg rundt i Europa som Svartedøden gjorde noen år tidligere, og folks seksualvaner ble drastisk forandret. Nå om dagen er det blitt like vanlig med en dildo i nattbordsskuffen som det er med bibler på hotellrom.

Men er det egentlig best å ha sex med eller uten sexleketøy?

Argumentene mot sexleketøy når man er flere enn èn som skal utføre noe seksuelt er at det fort kan bli upersonlig. Sex er fra gammelt av noe to stykker gjør sammen som en romantisk akt, men som nå kan utvides til å inkludere alle slags mulige sexleketøy. Kanskje man skal ta vare på gamle dager og la sexleketøyene forbli utenfor sengeaktiviteten?

Ikke godt å si.

Sexleketøy har en økning i Europa

Men det er i hvert fall klare fakta på at sexlivet til den jevne innbygger i Europa ble bedre etter at sexleketøy ble vanlig på det ganske kontinent. Dog er det ikke slik at folk vanligvis bruker så ekstremt mye sexleketøy nå om dagen, men det er helt klart en fordel å kunne benytte seg av litt glidemiddel og kanskje en dildo til forspill om man skal ha de perfekte erotiske øyeblikkene.

Du får god pris på sexleketøy flere stedet i norske nettbutikker i dag.

 

Det er utrolig hva man får til med dildo, glidemiddel og vibrator.

For å introdusere ordentlige sexleketøy i et parforhold må dere være trygge på hverandre. Det er ikke akkurat vanlig at man på et one night stand disker det opp med glidemiddel, analkuler og bondage tape – alt å få kjøpt på Kondomeriets nettsider for øvrig. Men om man har vært trygg på hverandre og holdt på en stund, så får nok pipen kjapt en litt annen lyd.

Ta det rolig i startfasen

Skal dere begynne med sexleketøy i et parforhold, så er det viktig at dere tar det ganske rolig i starfasen.

Dildo kan også være et fint hjelpemiddel for å få kvinnen godt i gang når man skal ha sex, og erotiske filmer kan også hjelpe på å få det i gang om man har vært i et forhold og stivnet litt.

Legg igjen en kommentar