Sexhistorie fra nyttårsaften

Flause; sexhistorie på nyttårsaften

Vi har begynt «en ny spalte» her på Erotikkguiden der vi mottar diverse sexhistorier og flauser fra dere lesere i håp om at dere får dere en god latter eller blir «lunke nedentil». Uansett; i dag har vi mottatt en historie fra en som holdt på å kjøre det opp på nyttårsaften, men fikk seg en smell.

Dette er rett og slett en sexhistorie fra nyttårsaften, og vi beklager alle skrivefeilene da det ikke er vi i redaksjonen som har sittet og skrevet akkurat…

Here it goes

Meg og fem kamerater var hos meg for å forsje litt før den store kvelden, fadern kom ned med en flaske Jeger (som han alltid gjør ^^), vi bestemte oss for å ta en liten drikke lek for å få opp promillen!
10 minutter senere var flasken tom, jeg skrudde opp vin flaska mi, mens resten av gutta starta med øl’en (Vi er ganske dårlige til å følge den riktige rekkefølgen )

Klokken tikket og promillen ble høyere og høyere. Vi ringte Taxi sentralen, kameraten min skulle fikse en Maxi Taxi (ikke snakk om at vi skal sitte trangt ^^) så sentral dama sa at prisen kom til å bli ca. 1000 .- ! Greit tenkte vi, taxi kom en halv time senere.. Under taxi spurte jeg om det var greit å drikke i bilen, sjåføren sa «jaja, bare drikk dere, men ikke søl!» som forsåvidt gikk ganske greit! Kameraten min fant på en god ide, hver gang vi kjørte gjennom en tunell skulle vi drikke en 0,5 L med Ringnes, som alle ble med på! Alt gikk jo bra!

Når vi kom til stoppestedet sa taxi sjoføren at prisen ble 2350 spenn, vi tenkte HVA FAEN!!! vi ble jo enige om 1000 spenn, men det viste jo selvsagt ikke sjåføren, så vi måtte ut med spenna! Greit tenkte vi, får vell mor eller far til å betale mellom legget

Vi ankom ca klokken halv 11, vi stormet inn, ble møtt av 20 jenter (ganske pent det: Men usansett….
Nå kommer det morsomme (for dere sikkert ^^) ;
Klokken nærmet seg 24:00, vi gikk ut for å sette opp en svær bombe vi hadde kjøpt dagen før (2800 spenn, damn dyrt as).. Vi spratt champisen, som smakte vann egentlig ^^.. Gikk rundt å ønsket jentene godt nytt år (og nyttårs kyss seff …
Når vi gikk inn igjen bestemte jeg meg for å drikke litt 60% sprit, men var ikke snakk om å blande det!
Så jeg gikk rundt med en liters flaske! Ca 20 minutter senere var flasken tom, jeg hadde ikke reagert at jeg hadde drukke så mye!
Plutselig sa det «PANG!» (altså i hodet mitt) ——> klokken halv fire ble jeg vekket inne på et bøttekott!
Jeg skjønte jo ingen verdens ting, hvorfor jeg var der, eller om hvor mye klokken var!

Så kommer det morsomme (nå kommer det altså);

Nyttårsaften er konge.

Ei jente som hadde med seg video kamera hadde «fulgt» etter meg, jeg hadde gått ut for å lette litt på blæra! Jeg hadde detti ned en liten skråning, slått hodet mitt kraftig i et tre! (som hun selvsagt hadde fått med på film) Men når man er såpass drita merker man jo ingen ting, så jeg hadde starta å bråke med treet!
Jeg hadde sparket og slått det, også pisset på det :$

Når jeg skulle opp denne skråningen igjen, hadde jeg gått rett på en busk også ramlet bakover igjen! Etter det jeg så på filmen hadde jeg prøvd å komme meg opp denne dumme skråningen hele FEM ganger, før jeg fikk hjelp av henne som filmet ^^.

Senere på kvelden når jenta hadde lagt fra seg kamera syntes henne litt synd på meg, så tok meg med opp en liten tur! (som noen kamerater fortalte meg, altså de så meg og henne gå opp)!
Hun hadde tatt med meg inn på et bøttekott (FFS finn et rom a)!
(HUSKER IKKE HVA SOM SKJEDDE VIDERE, FØR DAGEN DER PÅ)!
En kamerat av meg fant meg liggende på bøttekottet med belte oppe! Han hadde sett hu dama gått ned der med toppen feil vei ;p Men når jeg kom ned var henne borte! På morgen dagen etter fikke en SMS av henne der det sto ; «Takk for igår»!
Jeg sendte melding tilbake; «Huh… Hvem er du?»
Returen var som følger en mms  med et bilde av meg og henne liggende siden av hverandre (hun var faen meg naken på bildet)! med teksen: «Husker du ikke dette?»
Jeg fikk jo sjokk av meldingen, så jeg svarte «Nei»!
Meldingen jeg fikk tilbake var som følger; «Kom inn på rommet ved siden av, like ved toaletet»
Jeg skjønte jo ingen verdens ting, så jeg måtte jo sjekke! Tror du faen meg ikke at det var søstra hennes! Som jeg ikke viste hvem var tidligere, jeg spurte henne jeg var hos, «hvem faen er dette?»!
Hun svarte; «Det er søsteren min, var hun som passet på huset igår, slik at ikke noe ble øderlagdt»!

Typen hennes kommer…

Jeg tenkte, hmm.. hun var jo ikke så ille da, var jo ikke noe gærlig i dette! Før det ringte på døren, det var typen hennes! Som var helvetets svær (altså bolegutt)! Han løp rett opp til dama å spurte ; «Hvor faen var du igår a? Jeg prøvde å ringe deg mange ganger, men hver gang var det en gutt som tok telefonen!!». Dama og bolegutten gikk inn på rommet hennes. OHHH SHIIIT så jeg tenkte *kanskje jeg burde kle på meg, også bare løpe ut her ifra!* Jeg løp inn på rommet slang på meg dressen, løp ut av rommet, slang på meg skoa og beina for livet! Også……. Hørte jeg et helvetets skrik, «Hallo DU, stopp NÅ!!!» (altså bolegutten)! Jeg løp mot sentrum, var heldigvis kjappere enn han! Jeg løp mot taxi plassen, satte meg inn og ba han om å kjøre! Jeg tenkte, YESS jeg slapp unna.. Senere fikk jeg en melding av hu jenta, «Bra at du løp fort, typen har nettopp kommet ut av fengsel, etter et slagsmål i byen!»

Den dag idag skal jeg ALDRI drikke meg så dritings at jeg ikke husker hva jeg har gjort! Og jeg skal ALDRI oppsøkte den dama igjen ;P
^^

Andre sexnovelle/flause-historier

Legg igjen en kommentar