Sexhverdag med og uten sexleketøy

Forskjell med og uten sexleketøy

Har prøvd meg litt frem og tilbake for å se hvordan sexlivet fungerer med og uten sexleketøy. Har man noen vaner som man til stadighet følger, så vil det være ganske tungt å måtte dra opp både det ene og andre fra soveromsskuffen for å ha vanlig sex, noe som gir utslag i uvanlige rytmer og kanskje dårlig sex.

Det jeg prøver å formidle er; har man et vanlig sexliv som ikke består av sexleketøy, så kan man klare seg fint med det også. Men det vil utvilsomt være mye mer gunstig å kjøre det opp med diverse leker for å gjøre det hele mer spennende og eksotisk.

Fornyelse og innovative tanker er svært viktig på soverommet.

Jeg skal prøve å beskrive litt hvordan det er i praksis når man er blottet for sexleketøy på soverommet, og hvor mye bedre det vil være dersom man tør å prøve noe nytt. Det er som med sex som det er med mat – har man ikke evnen til å prøve noe nytt noen ganger, så vil man ende opp i en kjedelig og dårlig rytme som kan skade hele forholdet ditt til erotikk.

Sex uten sexleketøy


For å ta noen av faremomentene først (dog skal det sies at de kanskje er nevnt allerede);

– man klarer ikke fornye seg
– man kan bli veldig lei av den partneren man holder på med
– ingen fornyende kraft som kommer igjen
– dårligere erfaring dersom man skulle begynne å ha sex med ny partner

Leha Dildo med sugekopp. Foto: Erotikknett

alle disse punktene vil jeg si overgår det ène som er positivt med å holde seg unna sexleketøy når man har sex; nemlig at det er veldig økonomisk korrekt. Har man et sårt ønske om å spare så mye penger som mulig, så er det selvfølgelig utelukket – til tross for at man kan få svært enkle sexleketøy til en svært billig penge.

Sex med sexleketøy

På den andre siden av skalaen kan man trygt si at livet smiler mer. Her implenterer man diverse ting som dildo, sexhuske, vibrator, glidemiddel og spenstige kondomer inn i sexlivet sitt – for å se resultater i form av fornyelse og enda mer erotisk glede enn det man hadde tidligere.

En  undersøkelse som ble gjort av noen amerikanske studenter på et førsteklasses universitet «over there» viste at et par kunne bli 30-70 % gladere dersom man skaffet seg noe nytt å leke med i sengen. Akkurat den undersøkelsen gikk ut på at man ga hvert par en dildo og glidemiddel å leke seg med, men det finnes selvfølgelig en hel haug med andre alternativer å benytte seg av dersom man er litt kreativ.

Legg igjen en kommentar