Sexleketøy for de litt mer avanserte

Avanserte sexleketøy

Når folk flest tenker på eventyrlyst i den erotiske verden vil de som oftest starte å tenke på analsex og ting man putter i rumpa. Og det er ikke uten grunn at folk assosierer det med «den alternative sexhverdagen». Det er blitt bevist at prostata kan høyne den mannlige orgasmen – så uttrykket «få en finger opp i rumpa under sex» ligger det faktisk en del nytelse i for veldig mange menn.

Og det høres ut som moro – gjør det ikke?

Noen av leketøyene som brukes for å kryde opp litt er analkuler, analplugger og analvibratorer – og du kan få alle sammen hos hetenetter.no.

Analperler er en snor av plastperler som er i varierende størrelser. Ikke bare gjør de at du føler nytelse når du putter dem inn, men de kan trekkes ut langsomt under orgasme for en herlig opplevelse. For de kvinnene som aldri kan bli fylt nok opp vil analplugger  gi deg den ekstra følelsen av å bli fylt opp mens du har vaginal sex.

Real cock dildo. Foto: Kondomeriet

Eller hvis du er på egen hånd kan du bruke en tradisjonell vibrator.

Spennende sexleketøy for damer

Og for damene, har du tonnevis av klitorisstimulatorer å velge mellom. Jeg personlig liker de som du kan spenne på. Disse kan brukes alene eller med dobbelpenetrasjon for orgasmer fra alle kanter. Det finnes også stimulatorer som kalles egg som kan plasseres inne i skjedeåpningen og bli kontrollert av en fjernkontroll.

Det er såpass mye spennende sexleketøy der ute for kvinner at jeg nærmest kan garantere at du ikke har prøvd alt sammen.

Sexleketøy – dobbel penetrasjonsdildo og forskjellige vibratorer

Andre morsomme sexleketøy for bruk under sex eller på egen hånd inkluderer en vibrator som du faktisk kan sitte på og ri. Det er selvbetjent funskjon slik at du ikke trenger å holde vibratoren eller gjøre noe fysisk, men kun nyte følelsen det gir deg. Det er dildoer på markedet nå som har to «pinner» som er foreskrevet penetrasjon. Dette betyr at man kan gå inn i skjeden, mens den andre kan gå inn i anus – samtidig.

For de som ikke ønsker å rote rundt med flere sexleketøy samtidig er dette veien å gå. Og for veldig kinky par vil kanskje en «dobbel penetrasjonsdildo» være akkurat den tingen som gjør sexlivet så utrolig mye bedre. Dette er en dildo som kan gå i en vagina og hennes partners anus samtidig. Det finnes også stropper på dildoer (såkalt Strap-On-Dildo) for de virkelig eventyrlystne par som er ute etter å bytte sine roller litt.

Dette funker bra i et BDSM-forhold der kvinnen er den dominerende partner.

Pump henne opp

Selvfølgelig er det også en rekke oppblåsbare leker som du kan kjøpe for en flott seksuell opplevelse. Disse inkluderer oppblåsbare dildoer eller oppblåsbare dukker som du kan ha sex med – hvis dette er noe som høres autentisk nok ut for deg. Disse er gode fordi de er ikke så vanskelig å ha med å gjøre. I tillegg kan de lett stues vekk i et skap når man ikke bruker dem. Du må bare huske på å ta luften ut av dem først.

Det eneste problemet med slike dukker er at lukten av plast ofte kommer litt brått på noen. For det er ingen tvil om at disse oppblåsbare dukkene har en ganske intensiv lukt.

Legg igjen en kommentar