Kjøp sexy undertøy sammen med partneren

Kjøp sexy undertøy med partneren

Kjøp av sexy undertøy sammen som et par er en fin måte å krydre sexlivet på. Hvis du ikke har prøvd det er det noe som bør gjøres sporenstreks. Sjekke ut for erotisk dameundertøy sammen kan bringe dere nærmere hverandre og hjelpe deg å nå et dypere nivå av intimitet på en morsom og lekende måte. Tross alt er jo poenget med erotisk dameundertøy å gi frie tøyler til fantasier som du eller dere besitter allerede.

Om dere begge er med på å bestemme hva som skal kjøpes inn, så blir dere unisont enige om hvordan leken skal foregå på soverommet.

Erotisk undertøy trenger ikke å være en ensom affære. Hva er bedre enn å få med partneren på å velge ut hvilke g-strenger og BH-er man skal bruke i erotisk sammenheng? Kjøp av sexy undertøy sammen kan også øke intimitetssonen og åpne opp diskusjonen om fantasier som man ønsker å utforske.

Forhåndsregler

Man er nødt til å sette noen forhåndsregler når man skal begynne. Dette kan for eksempel være:

1. Begge parter har vetorett – det vil si retten til å sette ned foten dersom man ikke liker hva som blir kjøpt.
2. Man setter en regel om hvor mange plagg som skal kjøpes inn. Kjipt å bli ruinert på grunn av at man har vært litt ivrig på internett.
3. Regel om at man kun skal kjøpe til mann eller kun skal kjøpe til kvinne.

Det er kanskje mest aktuelt å kjøpe inn sexy undertøy til dame, men det finnes også en god del varianter for menn som ønsker å kle seg litt frekt.

Inspirert? Her er noen kjøpsguider for sexy undertøy

Legg igjen en kommentar