Sexy undertøy for kvinner

Denne forbrukertesten er utført av to kvinner ansatt hos Erotikkguiden.

Hva er vel bedre enn å få prøvd en masse sexy undertøy og vurdere hvor bra det er? Vi har verdens beste jobb! 🙂

Det er ingen hemmelighet at kvinner liker å ikle seg sexy undertøy. Mens menn ofte liker å se kvinner iført dameundertøy liker kvinner enda mer å ha på seg sexy undertøy. Gode ​​undertøy kan gjøre en kvinne til å føle seg sexy uansett hva hun har på seg på utsiden. På innsiden vet hun at hun har på seg sexy undertøy og det gir henne svært mye selvtillit.

Har du dårlig tid? Her er vinnerne av testen

Funksjoner og andre viktige ting

Hvorfor bruker damer sexy undertøy?

Gjennom århundrene, har kvinner brukt undertøy på mange forskjellige måter. Korsetter var populære opp til ca 60 år siden og kvinner ville binde seg inn i korsetter for å få en ”timeglass-kroppsform”. Av denne grunn, var jenter ofte sett i korsetter i ung alder slik at om hoftene ikke ville bli store.

I tillegg til å være figursmigrende vil undertøy ha den funksjonen at noen føler seg sexy. Det er normalt for en kvinne å bære sexy undertøy når de går til sengs for å prøve å vekke lidenskapen til hennes partner. En kvinne bruker undertøy for en romantisk kveld med partneren sin..

En kvinne iført sexy undertøy liker måten hun ser seg selv i speilet og vet at hun vil være sexy. Bare fordi en kvinne er singel er ingen grunn til å ikke bruke sexy undertøy.

Legg igjen en kommentar