Sexy undertøy for kvinner

Sexy undertøy for kvinner

Det er ingen hemmelighet at kvinner liker sexy undertøy. Mens menn ofte liker å se kvinner iført dameundertøy liker kvinner enda mer å ha på seg sexy undertøy. Gode ​​undertøy kan gjøre en kvinne til å føle seg sexy uansett hva hun har på seg på utsiden. På innsiden vet hun at hun har på seg sexy undertøy og det gir henne tillit.

Gjennom århundrene, har kvinner brukt undertøy på mange forskjellige måter. Korsetter var populære opp til ca 60 år siden og kvinner ville binde seg inn i korsetter for å få en ”timeglass-kroppsform”. Av denne grunn, var jenter ofte sett i korsetter i ung alder slik at om hoftene ikke ville bli store.

I tillegg til å være figursmigrende vil undertøy ha den funksjonen at noen føler seg sexy. Det er normalt for en kvinne å bære sexy undertøy når de går til sengs for å prøve å vekke lidenskapen til hennes partner. En kvinne bruker undertøy for en romantisk kveld med partneren sin..

En kvinne iført sexy undertøy liker måten hun ser seg selv i speilet og vet at hun vil være sexy. Bare fordi en kvinne er singel er ingen grunn til å ikke bruke sexy undertøy.

Eksempler på sexy undertøy  – fra Hetenetter.no

Bianca kremfarget korsett til kr 499,- NOK

Bianca kremfarget korsett. Foto: Hetenetter.no

 

Chilirose babydoll – 299,- NOK

Chilirose Babydoll. Foto: Hetenetter.no

 

 

.
Powered by WordPress | Skjult kamera