Slik skaffer du deg en billig dildo

Guide: Sånn skaffer du deg en billig dildo

Det er på tide å innse at Norge blir mer og mer seksuelt revolusjonert. Sexleketøy er nå ute av skapet og på nattbord overalt, og vi vil lede deg gjennom prosessen med å velge, kjøpe, og ha en dildo som du kan være stolt av og nyte godt av. Sexleketøy for kvinner, sexleketøy for menn og sexleketøy for begge.

Du vil lære om det mannlige g-punktet, den kvinnelige g-punktet og hvordan dere skal finne dem. Hvordan stimulere g-punktet er noe av det viktigste du kan lære deg i den seksuelle verden. Piff opp onanirutinene dine og benytt deg av sexleketøy når du skal tilfredsstille deg selv og partneren din.

Classic Clear Dildo. Foto: Kondomeriet

Få det komfortabelt med analsex. Lær hvordan du kan nyte analsex ved hjelp av en tynn dildo og/eller glidemiddel. Det lønner seg virkelig å kjøpe inn et glidemiddel i tillegg til dildoen din, da det kommer til å gjøre underverker med hvordan du ser på analsex, onani og vanlig seksuell omgang.

Hvordan kan du velge riktig sexleketøy for deg? Sjekk alle typer tilgjengelig, og den riktige størrelsen som vil være komfortabel for deg. Alle har et ønske om ulik størrelse på penisen, og dette gjelder også når du skal kjøpe dildo.

Sjekk ut kjøp av dildo på:

[table id=2 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera