Spennende ting hos Kondomeriet

Spennende ting hos Kondomeriet

Har du beveget deg i en retning der du kanskje er litt lei av sexlivet ditt og ønsker å piffe det opp med noen produkter som kan være fine å ha ?

Kondomeriet har som regel svaret på de fleste spørsmål angående fiffig sex, og det skal nesten godt gjøres å ikke finne noe for en hver smak når du går igjennom Kondomeriets sortiment for å kjøpe et eller annet fint å piffe opp sexlivet med.

Her er noen eksempler på spennende ting hos Kondomeriet:

Varmende massasjeolje

En varmende massasjeolje kan virkelig få stemningen til å gå i taket, både for han og henne. I tillegg til massasjeolje følger det også med et lavendellys som gjør at duften for alvor skal være med på å sette stemningen akkurat slik du ønsker den – nemlig erotisk og smakfull.

Når du masserer kroppen, så vil det oppnå en «glød» som gjør at kroppen blir varmere – og dette er et produkt for deg som mener at det fort kan bli littegranne kaldt på soverommet om vinteren.

Anbefalt massasjeolje:

Produktnavn: Dus massasjeolje
Produktbilde:

Luksus Dus massasjeolje.

Eesy Score kostyme – fotballkostyme for henne

Dette frekke fotballkostyme er perfekt til såkalte fotballfruer som for all del ønsker å gjøre noe med mannens ereksjon. Her kan du møte opp som en fotballspiller med frekke åpninger og gi akkurat det du ønsker til akkurat den personen du ønsker. Dette kostymet var for alvor veldig passende under fjorårets fotball-VM, men er både tidløst og sexy.

I tillegg finnes det selvfølgelig en haug av andre produkter som selges til spottpris hos Kondomeriet. Mange vil nok ikke akkurat slite med å finne noe som passer seg selv, og det kan være greit at de har en nettbutikk i og med at veldig mange synes det er i overkant kleint å måtte gå til en fysisk butikk og handle inn kondomer, glidemiddel og dildoer.

Andre ting som webshopen til Kondomeriet er svært gode på:

– Dildoer. Godt utvalg til både kvinner og menn.
– Vibratorer – samme utvalg, men med litt flere varianter enn dildoer.
– Glidemiddel.
– Øvrige kostymer og drakter man kan bruke til sengs…

Legg igjen en kommentar