Stor liste: 5 dristige steder vi har onanert

Her er det diverse folk som forteller om det sykeste stedet de har onanert. Enkelte gir en litt lengre historie på hva, hvem og hvor – mens andre bare nøyer seg med å svare kortfattet.

Vi i Erotikkguiden har veldig ofte vært opptatt av å presse sexlivet vårt så langt vi bare kan. Vi prøver alltid noe nytt. Penispumpe som kan gjøre p***en vår større? KJØR PÅ!

Sex på offentlige plasser med stor sjanse for å bli tatt?

KJØR PÅ!

…og heldigvis satt vi sammen på kontoret en dag for å diskutere de sykeste stedene vi har onanert. Både menn og kvinner bidro med noen saftige historier. 🙂

Mann 22 år – onani på pupper i bil

onani i bil

Satt sammen med dama mi i bilen midt i Oslo. Folk gikk forbi, men på grunn av sota ruter hadde de ikke noen sikt inn – noe som ga oss muligheten til å kose oss litt. Hun sugde meg i kanskje 10 minutter, men jeg var nødt til å runke siste biten selv..kom hardt ut over puppene hennes.

Det blir kanskje sett på som å «ha sex» da det tross alt både var meg og dama mi i bilen.

Senere fant vi ut at vi ikke hadde noe tørkepapir i bilen. Hun ble sittende i baksetet med puppene fylt av sperm helt til vi kom hjem. Du kan tro det var en nervøs dame som løp uten BH og t-skjorte fra garasjen og inn i huset for å ta en dusj.

Så vidt vi vet fikk ikke naboene med seg hennes nedspermede bryster…så vidt vi vet i hvert fall! Hehe.

Hvis naboen vår på Oslo vest har sett en dame løpende fra en garasje og inn i huset med puppene ute: si gjerne i fra i kommentarfeltet. I verste tilfelle er det videoopptak av det lagt ut på Pornhub… 😉

Dame 25 – orgasmehyl i skogen

fingring i skogen

Jeg var tidligere skogsarbeider og drev mye alene i skogen, og det hendte at jeg jobbet naken for å få tid til å kose litt med meg selv.

Før du spør: ja. Det er faktisk en god del damer som er skogsarbeidere i Norge. Du finner også en egen organisasjon for oss: Kvinneriskogbruket.no.

Men nok om det.

Pleide å ta med meg dildoen min (kalles det onani når det er med dildo, eller blir det da penetrering..?) og legge meg i pausene og hygge meg til orgasme mens jeg skrek ut over de norske skoger.

Dette skjedde faktisk flere ganger. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble utrolig kåt av å være alene i en stor skog. Nå er jeg en helt ekstremt seksuell person, men jeg vet også at det er litt sært å fingre seg selv med en stor dildo i skogen.

Jaja. Vi har vel alle våre lyster.

Mann 31 – i vektertjeneste

onanere på jobb

Da jeg var 20 år, så hadde jeg sommerjobb som vekter hos et stort norsk firma. Kan ikke si hvilket av anonymitets-årsaker.

Veldig ofte kjedet jeg meg på jobb. Veldig ofte hadde jeg tilgang til god porno på mobilen.

I løpet av den sommeren, så tok jeg meg minst 30 turer ned på toalettet for å onanere i fred og ro.

Når jeg tenker tilbake på det, så føler jeg meg litt merkelig…

Mann 30 – på et fly til Thailand

handjob på fly

Dette høres kanskje ut som en røverhistorie, men det er det ikke.

Da jeg tok flyet fra Oslo til Bangkok for noen år siden, så måtte jeg en gammel flamme på flyet. Heldigvis var det solgt veldig få billetter denne dagen. Så jeg fikk ordnet det slik at jeg og min lille Thai-dame-venn fikk sitte ved siden av hverandre.

Da lyset ble slått av, så begynte ting å skje under dyna. Jeg kjente på hennes enormt store pupper. Til gjengjeld begynte hun å leke med lilllemann.

Dessverre kom jeg ikke. Det hadde kanskje vært «litt mye» på en sånn flyvning. Men jeg ble onanert på et fly – sittende mellom andre Thai-passasjerer…huff….

Dame 25 – med samboeren i rommet ved siden av

For noen år siden hadde jeg en samboer jeg var drittlei av. Vi hadde mistet alt av seksuell kjemi.

Rett før vi skulle legge oss, så snek jeg meg inn på rommet mitt med en rabbit-vibrator og begynte å sette i gang.

Det var deilig å vite at jeg kunne onanere meg til orgasme uten å måtte gi samboeren min noe nytelse.

Sjelden hatt noen mer pirrende opplevelse med onani.

Andre spennende steder å onanere

Ut over dette kan vi si at følgende svar kom inn:

– Runket på bussen
– På skolen
– På jobb

Til slutt ønsker jeg også å anbefale en siste artikkel. Den heter «Tre steder man bare MÅ ha sex før man dør«. Forhåpentligvis bli du både pirret og inspirert av våre ekte sex-opplevelser på morsomme steder.

Legg igjen en kommentar