Tips til deg som skal ha sex for første gang: for gutten

7 Tips til deg som skal ha sex første gang

Her er noen enkle tips til deg som skal ha sex for første gang. For det trenger man – når du går rundt nervøs og venter på at det kvinnelige besøket først skal komme. Noen av tipsene kan kanskje være noe klisjèaktige, men shit au. Det får du bare tåle. De hjelper i hvert fall, og du må være godt forberedt første gang du skal ut i ilden.

Det å debutere seksuelt er noe veldig mange er redd for.

Naturlig nok.

Man får en million forskjellige scenarioer til å gå rundt i sitt eget hode. Før jeg personlig debuterte seksuelt husker jeg blant annet at jeg tenkte:

  • «Hva om hun ikke liker tissen min?»
  • «Skal jeg sjekke på pornofilm hvordan man skal ha sex?»
  • «Hvordan tar man egentlig på en kondom?»

Og mye mer.

Derfor ønsket vi å skrive en artikkel med gode tips til deg som skal debutere seksuelt. Dette er primært en artikkel som retter seg til gutter og menn – det er tross alt der vi i Erotikkguiden har mest erfaring.

Ti tips til deg som skal ha sex for første gang.

1. Onaner tidligere på dagen. Det pinligste vil naturligvis være å komme alt for tidlig, noe du unngår ved å onanere tidligere på dagen.

2. Ikke drikk for mye alkohol før du setter i gang. Alkohol svekker bedømmelseskraften og demper naturligvis det prestasjonsfremmende. Nå er det ikke slik at du nødvendigvis har så mye nytte av å huske så mye av din første gang, men du kan banne på at du ikke bør helle i deg for mye alkohol – da går det dårlig.

3. Ha sex med en du kjenner, eller i hvert fall en du kjenner litt.

4. Bruk kondom eller annen form for prevensjon – det er viktig med tanke på beskyttelse. Myten om at man ikke kan bli gravid første gang man har sex hører ingen steds hjemme, og det er dokumenterte beviser på at nettopp dette kan foretreffe.

5. Hvis det også er hennes første gang hun har sex, så er det viktig at dere begge lytter til hverandre og aksepterer at det kan gjøre litt vondt – både for deg og henne.

6. Ikke gjør ting for avansert. Bruk de enkle stillingene og ikke bruk noe særlig til sexleketøy eller andre hjelpemidler. Slikt vil bare komme i veien, og du får nok av muligheter til å bruke dette senere i livet.

Nettsiden til kondom-merket Durex har laget en guide på de «fem beste sex-stillingene til deg som skal debutere seksuelt«. Den kan det absolutt være verdt å ta en ekstra kikk på.

7. Pass på at jenta er våt nedentil. Dette er din oppgave å fikse, og det forventes at du gjør det skikkelig.

Med disse syv tipsene skal du være klar til å tre inn i de voksnes rekker. Dog er det slik at du må føle deg 100 % klar til å begynne med å ha sex før du faktisk har det. Mange går på den smellen med at de debuterer alt for tidlig, og får et litt annet forhold til sin første gang enn det som det egentlig skal være.

Andre lignende artikler

Under finner du en rekke artikler som passer både deg som ikke har så mye erfaring med sex, men også primært til deg som er mann.

Derfor har vi plukket ut disse artiklene – rett og slett fordi de mest sannsynlig er veldig relevante for hva du går igjennom nå:

Når er det vanlig å debutere seksuelt?

Mange i ung alder skryter av sine seksuelle opplevelser. Det kan derfor være veldig enkelt å føle at «alle andre har hatt sex».

Som regel får man det inntrykket av folk som ljuger – eller som er veldig åpne om sitt unge seksualliv. Men fortvil ikke.

I Norge er det vanlig å debutere seksuelt for damer når de er 17 år og for menn når de er 18 år. Kilde: sexogsamfunn.no.

Og det er heller ikke sånn at du er «dreven i senga» hvis du har hatt sex første gang. Det er veldig vanlig at det går lang tid mellom første og andre gang man har sex. Hvis du først skal ha gang i et aktivt sexliv, så anbefaler vi at du gjør det med én og samme partner i starten.  På den måten kan du få et betydelig tryggere forhold til sex.

Hva er det mange gutter bekymrer seg for før de skal ha sex første gang?

Vi var inne på dette temaet i starten av artikkelen. Det å ha sex vekker noe i hodet ditt. Hva hvis man gjør noe galt? Eller at man ikke er god nok? Fører ikke det til en rekke pinlige situasjoner og samtaler?

Dette er en liste over de tingene som veldig mange gutter bekymrer seg over:

  • Størrelsen på penisen sin.
  • At man ikke klarer å få på kondomet ordentlig.
  • At dama ikke skal like hvordan man ser ut naken.
  • At man får utløsning i løpet av få minutter.

Det er mange måter man kan håndtere disse problemene på. Vårt første tips er god kommunikasjon.

Det er derfor lurt å ha sex første gang med en person som man føler seg trygg på.

Ofte stilte spørsmål

✅Hva er viktig å tenke på når man har sex for første gang?

Kommunikasjon og at begge parter er komfortable er det aller viktigste.

Ingen skal noensinne føle seg presset til sex. Men vi må i tillegg berømme deg som leser dette – det å lese seg opp før man har sex første gang er veldig viktig. Du er på riktig spor.

✅Er det vanskeilg å få stiv penis med en jente første gangen?

Dette er individuelt.

Hvis du er i en situasjon du føler deg presset til, så vil du nok slite med å få stiv penis. Men det skal du ikke tenke på. Sånt kan skje den beste. Sannsynligheten for å ha ereksjon er betydelig større i situasjoner hvor du er trygg på seksualpartneren din.

✅Hvordan bør man opptre første gangen man har sex?

For all del: glem alt du har lært på Pornhub!

Det er ingen som har sex første gangen ved å dytte penis inn i jentas munn og ta henne i doggystyle. Husk på at du ikke skal imponere noen. Alt du skal gjøre er å skape en god og hyggelig seksuell situasjon sammen med en partner.

Legg igjen en kommentar