Tips til deg som skal ha sex for første gang: for gutten

7 Tips til deg som skal ha sex første gang

Her er noen enkle tips til deg som skal ha sex for første gang. For det trenger man – når du går rundt nervøs og venter på at det kvinnelige besøket først skal komme. Noen av tipsene kan kanskje være noe klisjèaktige, men shit au. Det får du bare tåle. De hjelper i hvert fall, og du må være godt forberedt første gang du skal ut i ilden.

Ti tips til deg som skal ha sex for første gang.


1.
Onaner tidligere på dagen. Det pinligste vil naturligvis være å komme alt for tidlig, noe du unngår ved å onanere tidligere på dagen.

2. Ikke drikk for mye alkohol før du setter i gang. Alkohol svekker bedømmelseskraften og demper naturligvis det prestasjonsfremmende. Nå er det ikke slik at du nødvendigvis har så mye nytte av å huske så mye av din første gang, men du kan banne på at du ikke bør helle i deg for mye alkohol – da går det dårlig.

3. Ha sex med en du kjenner, eller i hvert fall en du kjenner litt.

4. Bruk kondom eller annen form for prevensjon – det er viktig med tanke på beskyttelse. Myten om at man ikke kan bli gravid første gang man har sex hører ingen steds hjemme, og det er dokumenterte beviser på at nettopp dette kan foretreffe.

5. Hvis det også er hennes første gang hun har sex, så er det viktig at dere begge lytter til hverandre og aksepterer at det kan gjøre litt vondt – både for deg og henne.

6. Ikke gjør ting for avansert. Bruk de enkle stillingene og ikke bruk noe særlig til sexleketøy eller andre hjelpemidler. Slikt vil bare komme i veien, og du får nok av muligheter til å bruke dette senere i livet.

7. Pass på at jenta er våt nedentil. Dette er din oppgave å fikse, og det forventes at du gjør det skikkelig.

Med disse syv tipsene skal du være klar til å tre inn i de voksnes rekker. Dog er det slik at du må føle deg 100 % klar til å begynne med å ha sex før du faktisk har det. Mange går på den smellen med at de debuterer alt for tidlig, og får et litt annet forhold til sin første gang enn det som det egentlig skal være.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera