For menn: Hvilke sexleketøy bør man ha?

Hvilke sexleketøy bør man ha?

I Norge i dag er det flere gode nettbutikker som selger sexleketøy av høy kvalitet. Mange tror at det å kjøpe dildoer, vibratorer og

glidemiddel fra utlandet både er en billigere og bedre prosess. La meg si det slik; du kommer til å gå på en smell i tollen (med både toll og moms) i tillegg til at du er nødt til å vente ekstremt lenge på å få varen tilsendt fra utlandet.

Min første dildo kjøpte jeg på eBay. To måneder senere kom den frem i postkassen – og det er nok den dårligste dildoen jeg noen gang har tatt i bruk.

Du bør alltid kjøpe sexleketøy fra norske nettbutikker.

Hvis du er i tvil om hvilke nettbutikker som er gode, har rask frakt og stort utvalg – så anbefaler vi at du klikker her.

Så fra moralpreken til saken; hvilke sexleketøy bør man skaffe seg?

For menn: Glidemiddel, penisring og fleshlight

Det er tre ting man trenger av sexleketøy som menn. Glidemiddel er èn av dem, og det gjelder å velge riktig glidemiddel. Alt kommer jo an på hvilke bruksområder du har rundt dette glidemiddelet – for noen av dem er helt uegnet til å bruke med en fleshlight for eksempel.

En penisring vil være greit for deg som har mye sex sammen med dama di. Den jobber for å holde penisen oppe og vil stimulere ekstra godt når du er i ferd med å få orgasme.

Her er hva vi anbefaler:

– Kjøp dette glidemiddelet dersom du skal ha sex med dama, med fleshlighten din eller whatever. Det aller beste glidemiddelet på markedet som fungerer perfekt.

– Kjøp denne fleshlighten om du vil ha en god «lommevagina» til en rimelig penge.

–  Skal du ha en penisring, så er dette et godt alternativ.

2 kommentarer om “For menn: Hvilke sexleketøy bør man ha?”

  1. Blir vel cirka like snevert som å si at dersom man ikke klarer å få seg noe på byen, så vil det lønne seg med en fleshlight, ja. Voks opp og lær at folk har forskjellig behov.

    mvh Admin

    Svar
  2. Det er jo også en del ting som skal oppklares her. Blant annet er det slik at det absolutt er forskjell på hvilke sexleketøy homofile kjøper og hvilke som heterofile menn kjøper.

    Har en fot inni det homofile miljøet i Norge og må si at det går MYE i analplugger og liknende for homofile. Har også et inntrykk av at det mest er fleshlights og lommevaginaer som er vanlig å bruke for «straight guys». så det kan vel være mulig å nevne i artikkelen

    Svar

Legg igjen en kommentar