Varmende glidemiddel test: 4 hete produkter du vil elske

Hvis du tenker tilbake på dine beste seksuelle opplevelser, så er det mest sannsynligvis to ord som går igjen.

«Vått». Og «varmt».

Et varmende glidemiddel har begge. Noen ganger kan det være greit å legge til litt ekstra varme i sengekosen. Vi bor tross alt i et veldig kaldt land.

Når det kommer til varmende glidemidler, så er det akkurat det som navnet til sier. Glidemiddel som inneholder ingredienser som gjør at du får en varme når det berører huden din. Det gir en slags ny dimensjon til hyrdestunden.

Men det er også viktig å påpeke at det ikke utelukkende kan brukes sammen med en partner. Har du en vibrator eller dildo, så kan du skape en litt varm og hyggelig opplevelse sammen med «Mr Rabbit».

Vi har utført en produkttest for å finne de beste produktene på markedet. Det er sånn vi gjør med en lang rekke av erotiske leker. Til tross for at testen naturligvis var utrolig fornøyelig, så tok vi vårt redaksjonelle ansvar svært seriøst.

Om du skal kjøpe deg et varmende glidemiddel, anbefaler vi disse nettbutikkene: Sinful.no, Nytelse.no og Erotikknett.no.

Vinnere av vår test av varmende glidemiddel

Vi starter med en oversikt over vinnerne av testen, deretter mer informasjon om hvert enkelte produkt.

#Produkt
1 Melt varmende glidemiddel– Best i test!
2 Durex Warming glidemiddel – Klassikeren
3 System JO H20 Varmende Glidemiddel – Mye for pengene
4 Sinful Pink Hot – For deg som vil ha stort volum

1. Melt varmende glidemiddel– Best i test!

«Melt» er et helt fantastisk produkt som virkelig setter fart på sakene.

Vi i Erotikkguiden ble meget imponert. Og vi er helt sikre på at du kommer til å føle det samme.

 • Uten kunstige tilsetningsstoffer
 • Kommer i to størrelser (120 ml & 60 ml)
 • Selges hos to norske store nettbutikker
 • Gir en kraftig varmende og behagelig effekt
 • Produsert i Canada

«Melt» betyr, som du sikkert vet, smelting. Og når man påfører dette varmende glidemiddelet på huden, så føler man nesten at det smelter seg inn…uten at det gjør vondt. I tillegg består glidemiddelet 100 % av naturlige produkter uten noen kunstige tilsetningsstoffer.

Mange er nervøse for at de kjøper glidemiddel som ikke skal være trygt i bruk. Det er tross alt mange nordmenn som sliter med ulike former for allergi. Men kjøper du dette produktet fra Intimate Earth, så har du ingenting å bekymre deg for.

Pust for økt varme

En veldig kul funksjon er at du kan øke varmen ved å puste på området hvor du har påført «Melt».

Det er verdt å nevne at glidemiddelet er vannbasert. Vi anbefale det ikke utelukkende basert på de organiske ingrediensene. Dette er også et produkt som i veldig stor grad ga oss den ønskede effekten da vi hadde samleie.

Fungerer tipp topp både med sexleketøy og en partner. I tillegg kan det brukes med kondomer.


2. Durex Warming glidemiddel – Klassikeren

«Alle» har hørt om Durex. Dette er nok en av de mest kjente kondom-produsentene på markedet.

De har også produsert et ganske utmerket varmende glidemiddel som kan brukes sammen med kondomene.

 • Kommer i to størrelser (50 ml & 100 ml)
 • Veldig populært
 • Selges over hele verden
 • Svært god mot vaginal tørrhet

«Durex Warming» gjør jobben. Sånn er det med de aller fleste Durex-produktene: de er virkelig til å stole på.

Om du ønsker en litt ekstraordinær sensuell opplevelse, så kan dette være produktet for deg. Du kan smøre glidemiddelet direkte på skjeden – eller via kondomet. I og med at Durex Warming er vannbasert, så kan det brukes sammen med vanlige kondomer.

To nettbutikker – to størrelser

I skrivende stund er det sånn at Sinful selger glidemiddelet i en stor flaske (100 ml). Samtidig selger Nytelse.no samme produkt, men i en mindre flaske (50 ml).

Hvis det er første gang du tenker å prøve varmende glidemiddel, så er det kanskje fint å begynne med noe smått. Du kan alltid oppgradere senere. 🙂


3. System JO H20 Varmende Glidemiddel – Mye for pengene

Den gjennomsiktige flasken gjør at det er veldig lett å se hvor mye man har igjen.

Det at produktet har «H2O» i tittelen refererer naturligvis til at det er et vannbasert glidemiddel.

 • 120 ml (stor flaske)
 • Lav pris
 • Gir en varmende følelse til huden
 • Ikke klissete i det hele tatt
 • Kan også brukes med både sexleketøy og/eller kondomer

H20 Jo er et varmende glidemiddel som ingen i Erotikkguiden fikk en «wow»-følelse av. Dette er et helt OK produkt som gjør akkurat det som står: gir en bedre og varm følelse.

Men det finnes helt klart andre produkter på markedet som gir en betydelig varmere følelse. Med andre ord: dette produktet gjør som det lover. Men det er mange konkurrerende produkter som gjør det enda bedre.

Oppsummering

Samtidig er System Jo H2O et produkt som får en fortjent tredjeplass. Vi skal ikke svartmale det helt. Dette er et glidemiddel som varmer opp både vagina og penis. I tillegg er det vannbasert, noe som gjør at det er praktisk og fleksibelt.

Det får tommel opp fra oss.


4. Sinful Pink Hot – For deg som vil ha stort volum

Trenger du 140 milliliter med varmende glidemiddel, så er Pink Hot fra Sinful midt i blink.

 • Fri for silikon
 • Veldig praktisk flaske
 • Gir god varme

Hot Pink er et forholdsvis enkelt og fint varmende glidemiddel. Nettbutikker som selger denne rakkeren, Sinful, har publisert et bilde med navnet «TESTVINNER».

Èn ting er klart: det er ikke Erotikkguidens test de snakker om. For denne flasken får nemlig ikke mer enn en fjerdeplass hos oss.

Flasken er veldig imponerende – den fungerer som en shampo-flaske. Man åpner lokket ved å trykke det ned – og lukker ved å gi kraft på toppen av flasken. Dette gir en enkel dosering.


varmende glidemiddel middag

Hva er poenget med varmende glidemiddel?

For å forstå forskningen bak denne type glidemiddel, så må vi tilbake til biologitimen. Når noen blir kåte, så strømmer det blod til kjønnsorganet – både for mannen og kvinnen. Det fører til at man får en form for «naturlig glidemiddel» i form av at kvinnen blir våt – og at mannen produserer litt sæd.

Dette fører igjen til at man blir mer sensitiv.

Et varmende glidemiddel vil, i følge womenshealthmag.com, vil få mer blod til genetalia. Dette vil også øke sensitiviteten i tillegg til at det kan gi bedre orgasmer.

I tillegg vet vi at det å leke seg med temperaturforandringer er noe som kan pirre kroppen seksuelt. Noen velger å ta en isbit i munnen før de utfører oralsex. Andre liker å bruke orgasmekrem eller varmende glidemiddel for å gjøre ting litt «hetere der nede».

Glød og varme mens man har sex

Men egentlig er et varmende glidemiddel et påskudd for å få en ekstra glød mens man har sex. Det skal være «dampende hett» slik det står på enkelte av emballasjene, og gjøre selve friksjonen enda varmere slik at man også kan kose seg i hete omgivelser når solen senker seg ut over høsten og vinteren banker på døra.

Interessert i glidemidler?

I så fall kan vi skilte med at vi har skrevet noen andre artikler som kan være av interesse for deg:

Avsluttende ord

Det finnes mange typer glidemiddel, og de fleste har sine funksjoner som gjør at de er ettertraktet. På glidemiddelfronten har det skjedd stor utvikling de seneste årene, og det er ikke å overdrive når man sier at man nærmest kan få glidemiddel for de aller fleste erotiske situasjoner. Såfremt du har tilnærmet vanlige behov selvfølgelig. Og det nye på markedet er noe som heter varmende glidemiddel.

«Varmende glidemiddel? Hva er det?», lurer du kanskje på.

Og svaret er at det er et glidemiddel som har flere funksjoner, der (nesten) alle inkluderer varme. Nå skal man kanskje ikke «sløse» med glidemiddel, men det kan være fristende å bruke varmende glidemiddel som substitutt for massasjekrem eller massasjeolje. Du vil få en glatt og myk massasjeopplevelse som du kan ta med deg videre inn i sexakten.

Ofte stilte spørsmål

Her er noen ofte stilte spørsmål.

✅Er det trygt å bruke varmende glidemiddel?

Ja, produsenter av glidemiddel er veldig forsiktige med hva de putter i produktene sine. Dette er tross alt ting som skal brukes der kroppen er mest sensitiv.

Samtidig er det noen mennesker som er allergisk mot noen av ingrediensene. Vi i Erotikkguiden anbefaler at du tester først på armen din. Påfør et par dråper glidemiddel på innsiden av armen (der kroppen er veldig sensitiv). På den måten kan du se om du får noen dårlige reaksjoner.

✅Hvordan kan man velge et varmende glidemiddel?

Vi har utført en forbrukertest for å finne det beste produktet på markedet. Og vi vil bli veldig glade dersom du skulle anerkjenne våre redaksjonelle vurderinger.

Du kan scrolle deg oppover i artikkelen for å finne våre anbefalinger.

✅Kan man bruke varmende glidemiddel med sexleketøy?

Ja, det kan man. Men vær forsiktig med hvilken type materiale leketøyet er samt hva glidemiddelet er laget av.

Man skal for eksempel aldri blande silikon-leketøy og glidemiddel laget av silikon.

Legg igjen en kommentar