Varmende glidemiddel – prøv ut i dag!

Varmende glidemiddel

Det finnes mange typer glidemiddel, og de fleste har sine funksjoner som gjør at de er ettertraktet. På glidemiddelfronten har det skjedd stor utvikling de seneste årene, og det er ikke å overdrive når man sier at man nærmest kan få glidemiddel for de aller fleste erotiske situasjoner. Såfremt du har tilnærmet vanlige behov selvfølgelig. Og det nye på markedet er noe som heter varmende glidemiddel.

“Varmende glidemiddel? Hva er det?”, lurer du kanskje på.

Og svaret er at det er et glidemiddel som har flere funksjoner, der (nesten) alle inkluderer varme. Nå skal man kanskje ikke “sløse” med glidemiddel, men det kan være fristende å bruke varmende glidemiddel som substitutt for massasjekrem eller massasjeolje. Du vil få en glatt og myk massasjeopplevelse som du kan ta med deg videre inn i sexakten.

ID Moments varmende glidemiddel.


Glød og varme mens man har sex

Men egentlig er et varmende glidemiddel et påskudd for å få en ekstra glød mens man har sex. Det skal være “dampende hett” slik det står på enkelte av emballasjene, og gjøre selve friksjonen enda varmere slik at man også kan kose seg i hete omgivelser når solen senker seg ut over høsten og vinteren banker på døra.

Så.. om du er overbevist om at du kanskje kan trenge, eller i hvert fall prøve, et varmende glidemiddel, så er det bare å kjøpe et via Hetenetter.

Test varmende glidemiddel i dag.

Anbefalte glidemidler finner du nedenfor!

[table id=1 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera