Vibrerende sexleketøy – for han og henne

Vibrerende sexleketøy for ham og henne

Vibrerende sexleketøy gir opphisselse av og rundt kjønnsorganene gjennom vibrasjoner. De kan enten brukes til å vekke klitoris eller det mannlige genitalia.

De fleste av dem er formet som en penis og er batteridrevet. Men noen av dem kommer med en adapter festet til dem med en ledning koblet til. De har en liten motor inni dem som roterer og gir vibrasjon.  Du finner mange av disse på Nytelse.no, noe du absolutt bør ta i bruk – for her er prisene lave og utvalget enormt.

Noen av dem har en kontroll som styrer strømmen av vibrasjon. Styrken av vibrasjonen avhenger av ditt personlige humør. Det er ingen optimal styrke som du bør bytte til. På ulike stadium av din seksuelle opplevelse kan du lyst til å endre styrken. Det avhenger også av hvilken del av kroppen din som du ønsker å stimulere.

Men i de aller fleste tilfeller er det jo naturligvis klitoris eller inne i vagina.

Vibrator – rolls roycen

Det er mer interessant å rette blikket mot det som er det mest solgte vibrerende sexleketøyet – nemlig vibratoren.

De tilbyr en styrkekontroll av vibrasjoner som kvinner rett og slett bare elsker å leke seg med . Effektiviteten av disse vibratorer er uten tvil den aller beste for kvinnen. Alle kvinner bør kjøpe en vibrator for å fullføre og gjøre sexlivet sitt helt herlig.

Du kan nesten ikke være kvinne nå til dags uten å ha en skikkelig vibrator i nattbordsskuffen.

Vi har samlet en del vibratorer i et skjema under her for å vise deg hvilke du bør kunne velge fra. Vibratorene er nøye plukket ut og gir deg en god fordel når det kommer til pris, kvalitet og design.

Oversikt: vibrerende leketøy

Legg igjen en kommentar