Mat som bedrer ditt sexliv

Hva har druer, østers, og sjokolade til felles? Vel, bortsett fra å være mat er alle angivelig goder som bedrer sexlivet ditt – såkalte afroditer. For den uvitende er en afrodite i utgangspunktet mat eller et medikament som har god effekt på din seksuelle helse, og vanligvis har disse varene som formål å enten gjøre det lettere å bli seksuelt opphisset eller ved å øke seksuelle ytelsen.

Selvfølgelig betyr det ikke at mat og måltider ikke spiller en rolle i en persons seksualliv, fordi det er ganske tunge vitenskapelige data som sier at det gjør det.

Hjernen er kjernen i all aktivitet som angår kroppen, inkludert seksuelle funksjoner. Ved å bytte ut gode og innholdsrike måltider med snacks eller junk food kan redusere den vanlige flyten av næringsstoffer til hjernen og gjøre det mindre i stand til å behandle alle de stimuli og følelser involvert i seksuell aktivitet. Kort sagt, mangel på
næringsstoffer kan dempe noens evne til å nyte samleie.

Seksuell helse er koblet til den generelle tilstanden i sirkulasjonssystemet. Blodsirkulasjon er nødvendig ikke bare for riktig funksjon av indre organer, men også for å sikre funksjonene til mannlige og kvinnelige kjønnsorganer. Så, hvis hjertet eller blodårer er i dårlig forfatning, har det også en skadelig effekt på kroppens evne til å prestere skikkelig under samleie.

Noe osm kalles Arginin bidrar til å forbedre sirkulasjonen og seksuell helse. Arginin finnes i valnøtter, mandler, og laks.

Antioksidanter, spesielt de som er kjemisk rikelig i mørk sjokolade vil også ha positive effekter på seksuell yteevne og helse. Antioksidanter er knyttet til bedre blodsirkulasjon, noe som allerede er nevnt som en ting som vil være gunstig for sex. Andre gode kilder inkluderer tomater, spinat, hvitløk, paprika og røde druer. Men noen påpeker at sjokolade øker også ønske sammen med bedre ytelse, sannsynligvis fordi enkelte komponenter i sjokolade kan bedre blodsirkulasjonen.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera