Anbefaling: Basix Dildo med sugekopp

Produkttest: Basix Dobbel Dildo!

Her på erotikkguiden vil det noen ganger være sånn at lesere sender inn erfaringer angående produktene hos Nytelse.no og det setter vi stor pris på. Da «rydder vi desken» og får inn spalteplass til de som gidder å bruke tid på å dele erfaringer med oss.

Vi har også en lang erfaring med å teste ulike norske nettbutikker. Men akkurat i denne artikkelen, så anmelder vi en dildo som vi kjøpte forrige måned: Basix dildo.

Produktserie: Basix dildo til kvinner

Dette er tross alt en dildo-serie som består av en rekke forskjellige produkter.

Her er noen av dem:

Basix dildo sugekopp

Basix Dildo Fat Boy

Basix Dildo Slim Svart

Hvordan føltes Basix dildo?

«Jeg kjøpte dette produktet med få eller ingen forhåpninger som følge av den latterlig lave prisen, men må umiddelbart si at jeg ble svært positivt overrasket over hvor bra denne dildoen fungerte.

Selv er jeg en person som er glad i å bli penetrert i begge hull – gjerne samtidig – og da var jo valget av en dildo svært gunstig.

I tillegg til dildoen kjøpte jeg meg en billig flaske glidemiddel , bare for å få ekstra nytelse.

Og FOR en opplevelse det ble. Har vært bortpå veldig mange andre dildoer opp i gjennom de årene med aktivt sexliv, men dette tok den berømte kaken, og ga meg blant de aller største og beste orgasmenene noensinne.

Det skal også nevnes at den ene tuppen er litt tynnere enn den andre, noe som bør passe perfekt for de som ikke er så veldig rutinerte på analsex.»

Relaterte artikler

Hvis du kanskje ikke føler at Basix er for deg, så kan det godt være at du har et ønske om å se på noen av alternativene. Det finnes veldig mange dildoer på markedet der ute.

Her er noen artikler som kan hjelpe deg med å lete:

Begge disse kjøpsguidene skal enkelt og greit være veldig gode til å dytte deg inn på riktig spor. Det å velge dildo kan være veldig vanskelig. Derfor er det greit å kunne lese deg opp på de ulike produktene før du tar et endelig valg.

Legg igjen en kommentar