Oppskriften på en erotisk og romantisk aften

Her er oppskriften på en erotisk og romantisk aften

Mange har et ønske om å overraske kvinnen i sitt liv med en romantisk og erotisk aften som aldri, eller i hvert fall sjelden, går i glemmeboken. Vi har satt opp en oppskrift som kan gjøre hele kvelden så mye bedre. Alt bunner ned til planlegging, samt det å tørre å gjennomføre det erotiske du har valgt som action på soverommet.

Denne guiden kan egentlig både brukes til en date, men også til en koselig kveld sammen med en kvinne du har vært sammen med en god stund.

Man trenger litt sånne kvelder for å unngå å stivne i et lengre forhold – slik er det bare.

Hvordan skal du forbrede deg til den romantiske aftenen?

1. Kjøp inn erotisk leketøy. Pass på at alt er på plass – glidemiddel, dildo, kostymer – alt som kan gjøre kvelden litt mer erotisk og overraskende.

Et godt tips er å kjøpe inn noe som kan brukes som bind foran øynene. Sett det på damen du holder på med, be henne slappe av, sett på rolig musikk og overrask henne med dine nyinnkjøpte sexleketøy.

2. Kjøp inn alt av mat og god vin.
Ingenting setter stemningen mer enn et par glass nydelig hvitvin til maten. På den måten har du full kontroll over alt du kommer til å servere hele kvelden, og det er et stort pluss.

3. Forbered henne på noe, men ikke på alt.
Overraskelse er noe jenter elsker, og det kan være svært positivt å ikke avsløre alt.

Under den erotiske og romantiske aftenen skal følgende gjøres:


1. Tenn lys.
Romantisk ting du kan gjøre for å sette stemningen allerede fra starten av.

2. Lag en god middag som du vet at dere begge elsker.
Helst noe litt mer avansert enn pizza eller taco, men dette fungerer selvfølgelig dersom det står øverst på hennes ønskeliste.

3. Under middagen er det viktig at du oppfører deg som en gentleman og gir komplimenter,
viser hensyn og prøver å holde en samtale hele tiden. Ikke la det bli kleint, hvis mulig. Det er som regel ikke mulig å gjøre det kleint i en romantisk og erotisk aften med en kvinne du kjenner veldig godt.

4. Etter at middagen er unnagjort, så er det klart for det erotiske.
Hvordan du gjør dette avhenger selvfølgelig av individuelle behov og ønsker, men det kan anbefales å bruke noen av de triksene som ble gjengitt tidligere i teksten.

Erotisk aften gunstig for videre forhold

Klarer du å gjennomføre denne romantiske og erotiske aftenen, så er selvfølgelig det svært gunstig for videre forhold. Det skal ikke mer til enn å overraske med dine skills et par ganger i året for at kvinnen skal bli fornøyd. Alt i alt bunner det ned i om planleggingen av kvelden har vært god nok, og om du klarer å gjennomføre det på en skånsom måte.

Til slutt… ikke la stemningen bli sånn som det her:

.
Powered by WordPress | Skjult kamera