Oppskriften på en erotisk og romantisk aften

Her er oppskriften på en erotisk og romantisk aften

Mange har et ønske om å overraske kvinnen i sitt liv med en romantisk og erotisk aften som aldri, eller i hvert fall sjelden, går i glemmeboken. Vi har satt opp en oppskrift som kan gjøre hele kvelden så mye bedre. Alt bunner ned til planlegging, samt det å tørre å gjennomføre det erotiske du har valgt som action på soverommet.

Denne guiden kan egentlig både brukes til en date, men også til en koselig kveld sammen med en kvinne du har vært sammen med en god stund.

Jeg har vært i veldig mange forhold. Noen har bydd på røde blomster, tente lys og hjemmelaget lasagne minst èn gang i uken.

Andre forhold har kun dreid seg om at vi skal hoppe i bingen så fort jeg ringer på dyren.

Og begge deler er jo egentlig helt greit. Man trenger ikke være verdens mest romantiske mennesker hele tiden.

Man trenger litt sånne kvelder for å unngå å stivne i et lengre forhold – slik er det bare.

romantisk par

Hvordan skal du forbrede deg til den romantiske aftenen?

1. Kjøp inn erotisk leketøy. Pass på at alt er på plass – glidemiddel, dildo, kostymer – alt som kan gjøre kvelden litt mer erotisk og overraskende.

Et godt tips er å kjøpe inn noe som kan brukes som bind foran øynene. Sett det på damen du holder på med, be henne slappe av, sett på rolig musikk og overrask henne med dine nyinnkjøpte sexleketøy.

Dette er spesielt en god idè hvis dere har vært sammen lenge og hvis sexlivet halter litt.

Her er noen av de erotiske leketøyene jeg personlig ville satt pris på om mannen investerte i for at vi skal få et litt bedre sexliv:

  • Vaginapumpe. Dette er et litt frekt «BDSM»-aktig leketøy. Men en god opp-pumpet vagina gir bedre følsomhet. Og da skriker jeg også høyere under sex…

  • Orgasmekrem. Du vet…for at jeg skal få ekstra nytelse. 🙂

  • Sexhuske. Med en slik huske kan vi tross alt kose oss sammen i alle tenkelige og utenkelige stillinger.

OBS! Her må vi passe på å nevne at det kommer litt an på hvilken type dame du dater. Har du en som meg, som er ganske skitten og frekk i senga, så går det helt fint. Jeg ville elsket at en mann hadde kjøpt inn noe deilig sexy undertøy til meg for eksempel. Men det er ikke alle kvinner som er like kåte…

2. Kjøp inn alt av mat og god vin.

Ingenting setter stemningen mer enn et par glass nydelig hvitvin til maten. På den måten har du full kontroll over alt du kommer til å servere hele kvelden, og det er et stort pluss.

Cosmopolitan har laget en liste over 28 romantiske middager som alle kan lage – uansett hvor god hobbykokk du skulle være.

Det å kjøpe inn noe take-away kan virke enkelt, men blir ofte sett på som litt kjedelig.

3. Forbered henne på noe, men ikke på alt.

Overraskelse er noe jenter elsker, og det kan være svært positivt å ikke avsløre alt.

Selv hadde jeg en BDSM-inspirert sexpartner i noen måneder. Forholdet vårt utviklet seg etter hvert til å også inkludere noen romantiske middager.

En gang tok han frem et øyebind rett før vi skulle spise. Da fikk jeg bind foran øynene – og beskjed om å ta av meg genseren. Så der satt jeg – med puppene ute, bind foran øynene og spiste mat sammen med en deilig partner.

Spesielt? Ja.

Men noen ganger må man ha det litt spesielt for å piffe opp sexlivet litt.

Han er også den samme mannen som ga meg lærpisk i julegave….som jeg åpnet foran mamma og pappa.

romantisk middag

Under den erotiske og romantiske aftenen skal følgende gjøres:

1. Tenn lys.

Romantisk ting du kan gjøre for å sette stemningen allerede fra starten av.

2. Lag en god middag som du vet at dere begge elsker.

Helst noe litt mer avansert enn pizza eller taco, men dette fungerer selvfølgelig dersom det står øverst på hennes ønskeliste.

3. Under middagen er det viktig at du oppfører deg som en gentleman og gir komplimenter.

Det er viktig at du viser hensyn og prøver å holde en samtale hele tiden. Ikke la det bli kleint, hvis mulig. Det er som regel ikke mulig å gjøre det kleint i en romantisk og erotisk aften med en kvinne du kjenner veldig godt.

4. Etter at middagen er unnagjort, så er det klart for det erotiske.

Hvordan du gjør dette avhenger selvfølgelig av individuelle behov og ønsker, men det kan anbefales å bruke noen av de triksene som ble gjengitt tidligere i teksten.

Hvis dere kjenner hverandre godt, så vil jeg anbefale at dere snakker litt om sex under middagen. Det kan virkelig sette i gang en spenning som dere holder helt til soverommet etterpå.

Erotisk aften gunstig for videre forhold

Klarer du å gjennomføre denne romantiske og erotiske aftenen, så er selvfølgelig det svært gunstig for videre forhold. Det skal ikke mer til enn å overraske med dine skills et par ganger i året for at kvinnen skal bli fornøyd. Alt i alt bunner det ned i om planleggingen av kvelden har vært god nok, og om du klarer å gjennomføre det på en skånsom måte.

Til slutt… ikke la stemningen bli klein.

Legg igjen en kommentar