Fordeler og ulemper med prostitusjon

Fordeler og ulemper ved prostitusjon

Det er (dessverre) en del folk både i Norge og internasjonalt som tvinges inn i bransjen som prostituert. Menneskehandel og «sexslaveri» har fått inntog i de store norske byene. Som regel er det utenlandske bakmenn som tvinger damer fra hjemlandet ut i prostitusjon – et marked som både er høyt priset og svært aktivt i Norge til tross for at sexkjøp er ulovlig.

Men det er fortsatt en del norske damer som tjener penger på prostitusjon – og her er det transaksjoner som gjøres uavhengig av halliker (bakmenn) og i mer hyggelige former. Rett og slett en frivillig form for horeri.

Men hva er fordelene og ulempene ved prostitusjon?

Vel, jeg fikk inn en ganske spennende mail her fra en dame (anonym sådan, selv om jeg ut i fra mailaddressen hvert fall skjønner hvor hun bor) som lurte på om det ikke bare var fordeler med å være prostituert. Jeg siterer mailen, men utelater selvfølgelig  mailaddresse.

Andre artikler om prostitusjon

Spørsmål:

Jeg er en student som har svært dårlig råd.

Bor i en av de større byene i Norge hvor jeg vet at markedet er veldig stort, og jeg kjenenr flere personer som helt sikkert er villig til å kjøpe seksuelle tjenester av meg. Så jeg lurer egentlig litt på hvorfor jeg IKKE skal bli prostituert når dette er fordelene jeg får:

-Det er en god plan som gjør at jeg kan ha mye ledig tid i løpet av dagen. Det kan enkelt kombineres med en studiehverdag som består av noen forelesninger her og der uten at det er alt for strukturert.

-Det vil oppmuntre meg til å ta bedre vare på mitt utseende.

-Det er mer penger enn jeg vil tjene på å jobbe som resepsjonist, sekretær, servitør, etc.

-Jeg kan nyte min ungdom.

-Folk behandler meg som et ludder uansett hva jeg gjør for å leve opp til sine standarder, så jeg kan like godt være et ludder.

-Jeg elsker sex uansett og har mye av det, så jeg kan få betalt for det og fortsatt digge det.

-Jeg kan gjøre opprør og bevise et poeng, som jeg kan gjøre hva jeg vil når jeg vil, med hvem jeg vil.

Svar:

Det er sikkert noen personlige gode grunner du kommer på i spørsmålet ditt. Hvorvidt du ønsker å nedverdige deg til å selge

Mie kjole fra Kondomeriet.

kroppen din til (gamle) menn for å tjene penger som student eller ikke skal ikke jeg legge meg oppi, men det er veldig mange barrierer som skal brytes for å få alt til å virke så pent og hyggelig som det du prøver å legge det frem som.

Jeg kjenner (kjente…) en jente i Oslo som drev med litt prostitusjon på siden av studiene. Det er klart at det var fristende å jobbe for 2000 kr/timen, men til slutt ble det for sterkt psykisk for henne og hun var nødt til å slutte med både studier og «jobb». Nå går hun vel på NAV hvis jeg ikke husker feil…

Jeg fant en liknende liste på nettet fra en hore som gikk ut og advarte mot yrket sitt. Kan vel bare sitere og oversette den slik at du får et innblikk i hva ulempene med prostitusjon er.

1) Personer i hverdagen dømme deg ut i fra hva du arbeider med.

2) Du mister venner.

Eksempel: Jeg har mistet venner fordi de har funnet ut at jeg er en prostituert og tror de at jeg er skitten og motbydelig. Jeg har også mistet venner i prositusjonsbransjen som har tatt selvmord på grunn av økt press og narkotika.

3) Du blir knullet av idioter hver dag.

4) Ingen gir deg noe respekt.

5) Hver og en mener alle prostituerte er de samme og at du bare er en som «skal ligge der og ta i mot all mulig dritt». Sitat fra en kunde for øvrig.

6) Vi blir voldtatt oftere enn ikke-prostituerte.

7) Jeg nyter aldri sexen jeg har med mine klienter.

8) Du får tillitsproblemer med alle mulige mennesker i livet ditt. Dette er kanskje noe av det verste. Når du jobber med folk som utelukkende oppfører seg som drittsekker hver dag, så tror du etter hvert at det er slik folk flest er.

9) Ingen forstår hvor slitsomt og utfordrende denne jobben kan være.

Legg igjen en kommentar