Billig dildo = dårlig dildo?

Er en billig dildo en dårlig dildo?

Det er mange som ønsker seg en billig dildo – spesielt de som kjøper en for første gang. Har man ikke prøvd sexleketøy tidligere, så er det kanskje ikke så mye vits i å investere en hel masse penger i det om man ikke har noe ønske om å bruke det over lengre perioder. Kanskje finner du ut at du elsker dildoer og ikke klarer deg uten (noe mange kvinner gjør), men faren er også der for at man ikke tar det i bruk på samme måte og ender opp med å mislike det.

Da er det litt kjedelig å ha brukt en mange tusen kroner på noe som kunne kostet et par hundrelapper.

Nå skal det sies at det aller fleste elsker å bruke en dildo da man kan styre orgasmen sin selv. Det blir litt som å onanere, men samtidig ha en mann der til å tilfredsstille seg selv. I mitt 30 år gamle liv har jeg i hvert fall til gode å oppleve en kvinne som ikke har likt å bruke sexleketøy på seg selv. Eller kanskje det beste; å bli brukt sexleketøy på av en god venn eller kjæreste.

Men billige dildoer kan også være god vare. Nå har det blitt såpass billig å kjøpe de billigste dildoene, noe som gjør at du ikke trenger å bruke mye penger dersom du bare skal utforske. I tillegg vil jeg faktisk anbefale deg å kjøpe det på internett da man får dildoen tilsendt rett i postkassen etter bare et par dager.

Nederst i artikkelen har jeg satt inn noen dildoer det kan være verdt å ta en titt på om du ønsker en kvalitetsdildo til en lav penge. Kjøpes og betales på internett.

Men kjøp heller dildo eller vibrator

Selvfølgelig i en helt svart eller grå boks uten noen form for gjenkjennelse på den. Ingen vet hva du har kjøpt eller hvor du har kjøpt det. Denne ordningen fungerer i hvert fall hos de største nettbutikkene.

Jeg vil egentlig anbefale deg å kjøpe en dildo i stedet for en vibrator. Om du liker konseptet med dildo og det å kunne styre din egen orgasme, så vil jeg nok gå over til en vibrator i stedet for. Du kan sjekke utvalget på diverse nettbutikker for å se om du finner noe som tiltaler deg både økonomisk og utseendemessig sett.

Kan for øvrig konkludere med at dildoen ikke har noen dårligere funksjon bare fordi den er billig. Vi har fått tilbakemelding fra flere kvinner som har tenkt økonomisk smart når de har kjøpt seg sexleketøy uten å føle at det har gått ut over kvaliteten av den grunn.

Tenk både litt på hvilket materiale du kjøper dildoen i samt hvor mye du gir for den, så kan jeg nærmest garantere deg at du skal få en dildo du kan trives med.

Sjekk utvalget av dildoer på nettet

Legg igjen en kommentar